F&BNews Crema lui Armani Crema lui Armani

Am inceput sa am grija de mine foarte tarziu” admite Giorgio Armani. ”Dar cand am implinit 50 de ani am decis ca este timpul sa fac ceva”. Si astfel a luat nastere Crema Nera - o crema pentru o viata.

Inspirat de natura, Armani a descoperit ingredientul magic al cremei sale pe insula sa preferata, Pantelleria, o destinatie recunoscuta pentru baile de namol si apa termala. In lava pietrificata de aici exista

o roca neagra (obsidian pantellerite), bogata in patru minerale esentiale corpului uman pentru producerea energiei necesare unei bune functionari a celulelor pielii.

In ciuda numelui, Crema Nera un este deloc neagra, iar pentru realizarea ei s-a folosit un procedeu inedit, denumit heat-chill, care pastreaza perfect bogatia mineralelor si transforma lichidul in materia solida.

Crema Nera, “gazduita” intr-o creatie minimalista semnata Fabien Baron, se poate aplica pe piele cu o adevarata bijuterie care insoteste crema, un instrument gandit sa alunece cu usurinta pe conturul fetei, relaxand-o in acelasi timp.

O crema care reflecta perfect spiritul Armani, gandita sa simplifice ritualul nostru de infrumusetare zilnic.

Armani
Pantelleria
 

 


Giorgio Armani crema roci vulcanice roca Fabien Baron creatie minimalist perfect Armani infrumusetare heat-chill heat chill apa termala namol heat chill Pantelleria magic natura insula
 


« Articol precedent: Boss in Motion Edition IV Articol urmator: Mariah Carey si-a lansat primul parfum »