F&BNews Doua noi parfumuri de la Bond No.9 New York Doua noi parfumuri de la Bond No.9 New York
Luna aceasta, cele mai proaspete parfumuri din New York - Brooklyn Unisex si Astor Place Women - ajung direct in magazinul Madison Perfumery din Bucuresti. Dedicate celor cu simt artistic si creativ, cele doua parfumuri intruchipeaza povesti din minunata metropola, insumand toate elementele specifice New York-ului de la redarea mirosurilor fiecarui cartier pana la ambalaje viu colorate asemeni new yorkezilor.

In ultima perioada Brooklyn a devenit cartierul preferat al muzicienilor, editorilor de moda in devenire sau web designerilor, oameni care si-au creat propriul stil de viata si au un simt dezvoltat al comunitatii. Pornind de la aceasta transformare, a aparut si ideea unui parfum specific cartierului. Brooklyn este un parfum unisex, masculin, romantic si sexy in acelasi timp, ce emana un miros specific contemporanilor. Esenta parfumului este picanta, orientala si delicata obtinuta din frunze de muscata, lemn si piele de cedru, grapefruit si frunze de ienupar.
Ca un element unic in parfumerie, Brooklyn detine ceea ce se numeste «sillage» si se refera la faptul ca mirosul nu ramane doar pe piele, ci se raspandeste discret in urma celui ce il poarta. Design-ul sticlei de parfum marcheaza un inceput pentru Bond No9, astfel, sticla transparenta fiind decorata direct cu litere urbane dispuse intr-o maniera viu colorata, reprezentativa numelui de Brooklyn.
Astor Place este o apa de parfum fermecatoare inspirata de intersectia dintre arta si stilul din New York. Mireasma florala de primavara Astor Place a fost obtinuta din frunze de frezie violeta si mac ce fuzioneaza cu note dulci si staruitoare de mosc. Design-ul sticlei este ca un ecou al unghiurilor si cuburilor din sculpturile lui Rosenthal dispuse intr-o ordine ce face ca acesta sa fie cel mai bogat repertoriu de culori creat vreodata pe o sticla de parfum Bond No9. Aceste triunghiuri amintesc de marginile si chiar de crapaturile din pavaj ce erau decorate cu mozaic si cioburi de sticla de catre localnici.

 

 


parfumuri Bond No.9 New York fashion moda parfum note beauty news Brooklyn Unisex Astor Place Women arta creativ muzicieni
 


« Articol precedent: Uma Thurman - viitoarea imagine a parfumurilor Givenchy Articol urmator: Jessica Biel, noua ambasadoare Revlon »