F&BNews Monica Barladeanu noul ambasador Olay Monica Barladeanu noul ambasador Olay
Monica Barladeanu este cel de-al doilea ambasador local al produsului, dupa ce brandul a fost reprezentat in Romania, pe parcursul anului 2010, de Andreea Berecleanu. "In calitate de ambasador OLAY, Andreea a transmis mesajul marcii intr-o maniera eleganta si plina de stil. A fost un an incantator, dedicat atat frumusetii fizice, dar si celei spirituale, pentru care vrem sa ii multumim Andreei.", a declarat Olivia Ciubotariu.

"La 1 noiembrie aniversam un an de frumusete, in care OLAY ne-a reamintit, in fiecare zi, sa ne iubim pielea si sa avem grija de noi. Pentru a continua sa dezvaluim secretele frumusetii pielii femeilor din Romania, am ales-o pe Monica Barladeanu ca ambasador al marcii. Pentru Monica, grija fata de modul in care arata este un stil de viata. Este eleganta, rafinata, o persoana care, asemeni OLAY, loves the skin she's in. Suntem increzatori ca mandatul sau de ambasador va fi unul de succes.", a declarat Olivia Ciubotariu, Specialist Relatii Externe la Procter&Gamble, producatorul marcii OLAY.
"Ca actrita, ma preocupa modul in care arat. Acord o atentie speciala ingrijirii tenului si consider ca e mai usor sa previi decat sa repari. Stiu ca imbatranirea pielii inseamna mai mult decat aparitia ridurilor si am folosit constant o multitudine de produse care sa combata semnele acesteia. Cand am descoperit OLAY Total Effects, m-am bucurat ca exista o crema care satisface toate nevoile pielii si previne cele 7 semne ale imbatranirii. Iar in momentul in care mi s-a propus sa devin ambasador OLAY, am considerat acest lucru flatant si am decis sa accept aceasta misiune", a declarat Monica Barladeanu.

Making of Olay

"Experienta ca ambasador Olay in Romania mi-a adus si mai multa apropiere de publicul feminin. A fost un an plin, bogat in trairi si intalniri emotionante, de care imi voi aminti cu drag. Am descoperit inca o data cat de importanta este ingrijirea si atentia pe care ne-o acordam. Sunt sigura ca o femeie frumoasa si o actrita talentata ca Monica este alegerea cea mai buna pentru a duce mai departe mesajul Olay: Iubeste-ti pielea!", a declarat Andreea Berecleanu.
Corina Barladeanu, Andreea Berecleanu si Monica Barladeanu
Monica Barladeanu si Andreea Berecleanu
Monica Barladeanu pentru Olay
 

 


monica barladeanu fashion beauty actrita piele frumusete andreea berecleanu ambasador olay beauty news beauty monica barladeanu
 


« Articol precedent: Beautik Haute Parfumerie deschide o noua locatie Articol urmator: Tendinte NAILS 2010 la NAILEXPO, editia a II-a »