F&BNews Natalie Portman, noua imagine Parfums Chrisitian Dior Natalie Portman, noua imagine Parfums Chrisitian Dior
Natalie Portman, actrita si producator pe platourile de la Hollywood, a devenit recent si noua imagine a produselor cosmetice si a parfumurilor de la Parfums Christian Dior. "Suntem extrem de incantati sa colaboram cu Natalie pentru ca ea va reprezenta cu gratie valorile luxului si glam-ul Dior" a declarat Claude Martinez, presedinte al Parfums Christian Dior.
Conform wwd.com colaborarea Nataliei Portman cu Dior marcheaza prima data cand actrita reprezinta imaginea unui brand de produse cosmetice. Prin noua campanie managerii Parfums Christian Dior si-au propus sa impresioneze cat mai multi consumatori finali deoarece "Natalie este plina de gratie si clasa, asa cum va fi si Dior pentru ea".

Natalie Portman a aparut in filme precum "Black Swan", "Closer", a doua parte din seria "Star Wars" , "Cold Mountain", "Garden State", "Brothers" si "Thor”. Printre celebritatile abordate anterior de Parfums Christian Dior se numara: Sharon Stone, Charlize Theron, Jude Law si Monica Bellucci.
 

 


beauty news natalie portman imaginea christian Dior christian dior natalie portman Parfums Parfums christian dior
 


« Articol precedent: Primul parfum Trends by Adina Buzatu Articol urmator: Alexa Chung, prima imagine feminina Lacoste »