F&BNews Paris, locul de intalnire al industriei de make-up Paris, locul de intalnire al industriei de make-up
Pentru prima data in Europa, un eveniment dedicat in totalitate industriei de make-up din intreaga lume, este programat pentru luna iunie 2010. Intitulat sugestiv "Make-up in Paris", evenimentul este organizat sub egida Beauteam.

Jean-Yves Bourgeois, cel care a dat nastere acestui proiect, are o experienta de peste 30 de ani in lumea cosmeticelor si datorita relatiei de lunga durata cu acest domeniu, a gasit oportun interesul multora pentru un eveniment dedicat in totalitate machiajului.
In zilele noastre, acesta este sectorul care genereaza cele mai interesante inovatii tehnologice, indiferent ca este vorba despe un ruj sau un aparat de intretinere a unghiilor. Domeniul frumusetii este cel care presupune interes la toate nivelurile: concept, ambalaj si marketing. Cine spune tehnologie, spune inovatie. "Make-up in Paris" va reflecta toate aceste aspecte.

Statele Unite ale Americii a fost primul care a dat tonul in organizarea unui astfel de eveniment. In Europa, in schimb, nu s-a conturat nimic in acest sens. De aceea, "Make-up in Paris" isi propune sa devina un loc personalizat al business-ului de make-up, in care simbioza dintre continut si ambalaj vor scoate la lumina progresele facute de catre marile branduri ale domeniului. La "Make-up in Paris" se vor trasa si tendintele viitoare de pe piata cosmeticelor.

"Make-up in Paris va permite tuturor profesionistilor din lumea intreaga din departamentele de marketing si dezvoltare, retaileri si branduri, sa participe la un eveniment unic, la un moment al redarii universului de make-up, cu profunzimea, culorile, inventivitatea si tineretea lui" declara Sandra Maguarian, show manager al proiectului.

Mega-evenimetul de business al machiajului va avea loc intre 24 si 25 iunie 2010, la Espace Pierre Cardin.
 

 


beauty make-up industrie business inovatie cosmetice tendinte paris make-up in paris marketing dezvoltare retailer i branduri Sandra Maguarian frumusete tehnologie machiaj
 


« Articol precedent: Colectia de make-up Chanel toamna/iarna 2009/2010 Articol urmator: Noile imagini Rimmel London »