F&BNews Primul parfum al Alinei Latan Primul parfum al Alinei Latan
Alina Latan lanseaza primul ei parfum "endless 26 gold fragrance" - the ∞ fragrance, odata cu inaugurarea concept store-ului "Idelier".

Parfumul, made in Versailles by Octavian Sever Coifan, este inspirat de o anumita varietate de tuberoze, floare sacra pastrata cu sfintenie in altarele templelor indoneziene parfumul elixir este dedicat femeilor care prin frumusetea si vulnerabilitatea lor vrajesc scurgerea timpului.
Compozitie

Parfumul este un soliflor tuberoze creat in jurul absolutului floral de tuberoze indiene.

Note picante de coriandru condimenteaza sufletul floral al parfumului construit in jurul unor nestemate florale: absolut floare de portocal Tunisia, absolut iasomie Egipt, concret iris florentin. Aceste pretioase ingrediente florale construiesc o amprenta aproape umana pe un fond dominat de mosc si vanilie.

La fel de pretios prin notele sale florale, parfumul foloseste pentru prima data un ingredient rezervat homeopatiei: tinctura de aur 24K in stare coloidala. Folosit in medicina pentru capacitatile sale de reechilibrare dar si in cosmetica actuala pentru binefacerile aduse organismului, aurul are misiunea in acest parfum de a pune in armonie in plan sensibil esentele florale si cea care il poarta. Aurul si nestematele, aduse in stare fina, aproape atomica, erau remedii puternice in medicina straveche si mai ales in filtrele de dragoste.

Flacon

Filtru teribil, parfumul este adapostit intr-un flacon traditional de farmacie, asemenea celor care in trecut pastrau filtre de dragoste sau remedii puternice. Albastrul cobalt, culoare a infinitului este deasemenea si cea mai potrivita pentru delicatele esente naturale.
Parfum Alina Latan

 

 


fashion beauty parfum fragrance alina latan arh octavian sever coifan octavian coifan flacon compozitie moda frumusete designer
 


« Articol precedent: Chanel Noel Collection 07 Articol urmator: Diavolul poarta ... Lancome? »