F&BNews Rosie Huntington-Whiteley imaginea noului parfum Burberry Body Rosie Huntington-Whiteley imaginea noului parfum Burberry Body
Reprezentantii companiei Burberry au facut publica o prima imagine din campania Burberry Body, realizata de fotograful peruan Mario Testino. Intregul univers al noului parfum este astfel desavarsit in imaginea modelului si actritei britanice, care a jucat recent in filmul "Transformers: Dark of the Moon", Rosie Huntington-Whiteley purtand doar un trench Burberry. Senzualitate si rafinament sunt cele doua dimensiuni ale campaniei publicitare imaginate pentru parfumul Burberry Body in toamna 2011 de catre Christopher Bailey, directorul de creatie al companiei Burberry.

Dupa cum a afirmat si Christopher Bailey "Rosie, asemenea unui sublim trandafir britanic senzual, reprezinta perfectiunea spiritului Burberry. Ea inspira cu cea mai mare modestie acest echilibru perfect al senzualitatii si increderii. Cum Burberry face parte din istoria ei, i s-a parut mai mult decat natural sa devina prima imagine a lui Burberry Body" astfel ca "stilul ei natural si frumusetea sa au facut-o unica alegere pentru prima campanie Burberry Body".
Cariera lui Rosie Huntington-Whiteley e strans legata de colaborarile cu Burberry, ea aparand in campaniile pentru linia de imbracaminte si accesorii in sezoanele de toamna-iarna 2008/2009 si 2010. Modelul britanic reia acum colaborarea, acceptand sa devina prima imagine a noului parfum Burberry Body al brandului, marturisind ca "este o onoare pentru mine sa pot lucra din nou pentru Burberry. Este brandul care practic m-a lansat pe piata mondiala a modellingului. Iar acum, sa fiu rugata sa fiu primul Burberry Body, e un compliment absolut covarsitor".

Burberry Body se anunta a fi cea mai incitanta lansare pe care compania Burberry a imaginat-o pana acum, ea reunind ceva din spiritul senzual si provocator al brandului si pentru ca parfumul doreste sa surprinda toata modernitatea si mosternirea pe care o reprezinta astazi aceasta marca britanica.
Rosie Huntington-Whiteley  - parfum Burberry Body

 

 


beauty news rosie huntington whiteley rosie burberry body burberry burberry body parfum parfum burberry body nou parfum
 


« Articol precedent: Octavian Coifan relanseaza cartea 'PARFUMUL - ghidul esential' intr-o editie limitata Articol urmator: Masterclass by Alexandru Abagiu - secrete si trucuri profesionale de make-up »