F&BNews Private Sale BIEN SAVVY ti-a pregatit joi PRIVATE SUMMER SALE

Joi, 16 iulie, iubitoarele de frumos sunt invitate la Private Summer Sale, evenimentul care celebreaza eleganta si dorinta fiecarei femei de a straluci intr-o rochie superba. Pentru o zi, dedicam intreaga locatie din strada Popa Soare 26, femeilor care viseaza la rochia perfecta la un pret fabulos… de mic.

La Private Summer Sale, rochii de seara din colectiile anterioare BIEN SAVVY si LA SPOSA au reduceri de pana la 70% si preturi care incep de la 500 lei. Rochiile din colectiile Follow Me, In the Mood si make a WISH vor avea preturi mai mici cu 50%, in timp ce pentru rochiile din colectiile Fall in Love, Vanity si anterioare, preturile sunt cu 70% mai mici. Si Dolce Vita, colectia de seara SS 2015, va avea preturi cu 20% mai mici.

Rochii de seara superbe asteapta sa fie descoperite. Sunt modele realizate din materiale pretioase, din dantela fina si voaluri frantuzesti, brodate manual si gandite pentru ca femeia care le poarta sa se simta cea mai frumoasa.

Evenimentul Private Summer Sale are loc joi, 16 iulie, in Atelier BIEN SAVVY, pe strada Popa Soare 26, intre 10 am si 8 pm. La acest Sample Sale nu este necesara programare. Rochiile nu se rezerva.
Viziteaza pagina de Facebook pentru mai multe informatii, sau contacteaza-ne la ioana@biensavvy.ro sau 0766 635 060.

Eveniment sustinut de Kudika, Garbo, Viitoare Mireasa, Kfetele, Fetele Stiu , TABU, FashionandBeauty.ro

 

 


bien savvy private summer sale sumer sale rochii reduceri
 


« Articol precedent: EL PATIO TERRACE & BAR Opening By Atelierele ILBAH Articol urmator: Douglas relanseaza gama Douglas Men si adauga trei noi produse »