F&BNews Arta Trenciului Burberry sarbatoreste Arta Trenciului

Trenciul este o piesa clasica si functionala, al carei design transcede timpul sau moda. Si cand zici trenci automat te gandesti la Burberry, dar cu un motiv bine intemeiat! Burberry acorda o importanta deosebita clasicului trenci, avand o traditie de peste 150 de ani in realizarea hainelor functionale, cu stil si "sensibilitate" britanica. Trenciul este chiar "piesa forte" a prezentarilor de moda Burberry, fiind reinterpretat, an de an in colectiile feminine, masculine si de copii.

In 2009, Burberry a lansat prin intermediul unor fotografii realizate de Scott Shuman (The Sartorialist), site-ul www.artoftrench.com care celebreaza emblematica piesa vestimentara si pe cei care il poarta. Consumatori de moda din toate colturile lumii pot "incarca" pe aceasta platforma imagini cu ei insisi, imbracati in trenciurile Burberry. Site-ul are peste 22 de milioane de vizualizari si este accesat de utilizatori din peste 200 de tari, din intreaga lume.

Anul acesta, Burberry a adus "la viata", pentru prima oara, platforma digitala "Art of Trench" in Asia. Gazduit de top-modelul international Cara Delevingne, imaginea parfumului Burberry Body Tender, evenimentul care a avut loc la magazinul Burberry K11 din Shanghai, unde a a reunit peste 450 de invitati. Printre acestia s-au aflat personalitati din Asia, ale caror instantanee, suprinse de un celebru fotograf chinez, apar pe platforma Art of Trench.

Burberry sarbatoreste la nivel global Arta Trenciului, printr-o serie de evenimente care vor avea loc, in acest an, in Europa si Asia. Astfel, Arta Trenciului va ajunge in aceasta luna la Paris. Peste 50 de persoane din sfera artei, cinematografiei, modei sau muzicii au fost deja fotografiate in locatii emblematice din Paris. Imaginile ruleaza in pop-store-ul din Printemps, o destinatie iconica de shopping, din Paris, ale carui vitrine si atrium au fost decorate de Burberry in cadrul initiativei "London Mania". Pop-up store-ul Burberry din Printemps contine si o colectie limitata si exclusivista de 56 de piese din denim, jachete din piele si accesorii, pentru barbati si pentru femei, inspirata din energia si vibratia muzicii live.

Trenciurile Burberry sunt manufacturate exclusiv in Marea Britanie si sunt disponibile in magazine din intreaga lume, printre care si in Romania, in magazinul Burberry din str. Luterana, nr 4, Bucuresti.

 

 


Trenci arta trenciului Burberry arta eveniment art of trench trench fashion and beauty site
 


« Articol precedent: Cum arata toamna Dior? Articol urmator: Luisa Spagnoli a deschis primul magazin din Romania »