F&BNews RFTB Cea mai controversata colectie a anului Barbie Funeral by Zsolt Popa vine la RFTB

O prezenta surprinzatoare la Salonul RFTB din aceasta toamna, designerul Zsolt Popa din Satu Mare a decis sa isi prezinte controversata colectie chiar in fata celor care l-au contestat – mass media centrala.
Oameni de presa, psihologi, educatori si-au reunite fortele in emisiuni TV, articole de presa, comentarii pentru a contesta o propunere a modei din acest sezon care a avut loc in nordul tarii: colectia “Barbie Funeral” by Zsolt Popa. Designerul satmarean a abordat in colectia sa o tema mai putin obisnuita in Romania– BDSM-ul – o tema ajunsa in mainstream datorita bestsellerului “Cinzeci de umbre ale lui Grey” – “Fifty Shades of Grey” un roman de dragoste si erotism aparut in 2011 care a bulversat piata literaturii universale.

Zolt Popa a refuzat constant sa dea explicatii presei, dar a hotarat sa isi supuna colectia testului suprem: piata. De aceea a decis sa isi aduca creatiile la RFTB, salonul profesionst al industriei modei pentru a vedea care este reactia publicului de specialitate fata de propunerile sale vestimentare.

Zsolt Popa

Editia de toamna a salonului profesionist al industriei modei – RFTB – Romania Fashion Trends & Brands – se va desfasura in perioada 14 – 16 octombrie, in centrul capitalei, la Complexul Crystal Palace Ballrooms!

Colectiile pregatite a fi expuse in vederea contractarilor la RFTB vor fi pentru sezonul:
primavara/vara 2015 (confectii)
toamna/iarna 2015-2016 (tesaturi)
Salonul de tendinte - pentru sezonul toamna/iarna 2015-2016

 

 


controversata colectie Barbie Funeral Zsolt Popa RFTB RFTB octombrie 2014
 


« Articol precedent: Wolford a castigat premiul pentru Inovatie 2014 cu dresurile Pure 50 Articol urmator: Franck Mesnel a venit in Romania! »