F&BNews Cesare Paciotti Cesare Paciotti sarbatoreste 20 ani de la deschiderea magazinului din Romania

Marca italiana Cesare Paciotti isi serbeaza a XXXIII-a aniversare, la nivel international. La nivel local, este brand-ul cu cea ma lunga istorie, cel mai “longevo”, in fapt, piatra de temelie a pietei romanesti de lux: e primul magazin monobrand amenajat pe Calea Victoriei, artera care aduna cele mai multe magazine si marci high fashion, de lux sau de nisa, din toata Romania.

Dl. Marco Calcinaro, CEO Cesare Paciotti SPA: “Este o reala placere si o deosebita onoare sa ma aflu aici, pentru prima data, sa putem sarbatori impreuna aniversarea primilor douazeci de ani ai Cesare Paciotti pe piata din Romania. Mai mult, aniversare noastra inseamna si faptul ca am venit si am ramas in Bucuresti cu mai bine de un deceniu inaintea celorlati jucatori, care opereaza concept store-uri sau magazine monobrand.”

Cesare Paciotti Romania a deschis magazinul cu 20 de ani in urma, in 1995. Astazi, dupa ce s-a mutat cateva sute de metri departare de locatia initiala, cu 8 ani in urma, pentru precizie, magazinul continua sa ofere ultimele modele de pantofi de dama si barbatesti precum si accesorii.

Massimiliano Schiavini, Creative Director, Cesare Paciotti SPA: “ A te adresa unui public tinta care calatoreste si petrece mult, si nu oricum, ci cu stil si rafinament inseamna pentru casa Paciotti imbinarea traditiei italienesti in manufacturarea pantofilor si accesoriilor si subscrierea ultimelor trend-uri, reinterpretarea lor continua prin prisma simbolurilor iconice ale casei, diferentiatorul visual principal fiind deja celebrul “pumnal. Colectia de toamna-iarna 2015-2016, speram ca vorbeste de la sine, in acest sens”

Maria Antoinetta Pietrafesa, proprietar si director executiv Cesare Paciotti Romania: “In 8 ani de cand am venit in Romania pentru a lua in grija magazinul, am trecut si noi printr-o mutare, e adevarat, dar am ramas aproape; am vazut Calea Victoriei transformandu-se, din bine spre mai bine dar, am vazut si magazine aparind, si, la fel de repede, din pacate, inchizindu-se, disparand. E o mare bucurie pentru mine sa vad oamenii locului sau turisti, “fare un giro” prin centru, la cumparaturi sau doar bucurandu-se de o zi racorosa de vara, sau de o zi insorita, iarna. “

Petrecerea de aniversare a celor 20 de ani ai Cesare Paciotti in Romania, gandita ca o petrecere exclusivista, a avut loc, evident, tot pe Calea Victoiei, in apropierea magazinului, pe terasa La Strada a hotelului Athenee Palace si in Restaurantul Roberot’s. La party au participat “i glitterati della Romania”: celebritati, prietenii apropiati ai marcii si ai magazinului, clienti, designeri, socialites: Andreea Esca, Andreea Raicu, Amalia Nastase, Dana Sota, Patrizia Paglieri, Sonia Argint Ionescu, Maria Radu, Mirela Bucovicean, Andra Andreescu, Cristian Samfira, Ovidiu Muresanu, Mirela Vescan, Adriana Chiper, Razvan Firea si altii.

 

 


Cesare Paciotti magazin monobrand Maria Antoinetta Pietrafesa Marco Calcinaro Massimiliano Schiavini
 


« Articol precedent: DallesGO a lansat colectia NEW FOLDER alaturi de Lena Criveanu si Melania Tucureanu Articol urmator: David Sandu a primit trofeul Forbes Life - Best Romanian Design »