F&BNews Colectia de canotci PATZAIKIN la Salonul Nautic International Bucuresti Colectia de canotci PATZAIKIN la Salonul Nautic International Bucuresti

In acest week-end la Salonul Nautic International Bucuresti, brandul PATZAIKIN prezinta, in premiera, colectia de canotci inspirate de experienta multiplului campion olimpic la canoe Ivan Patzaichin si realizate impreuna cu mestesugari de ambarcatiuni de lemn din Delta Dunari. La standul PATZAIKIN sunt expuse cele trei variante din prima colectie de barci cu vasle: Canotca Gold, Canotca Light, Canotca Adventure. Prin noua sa directie, de produse nautice, PATZAIKIN se adreseaza unui grup care a fost mai putin vizat in mod consecvent pana acum in Romania: colectionarii si turistii preocupati de conservarea si exploatarea responsabila a resurselor naturale, educati, dornici de a experiente noi si de sport in aer liber.

Canotca Adventure

Prezentata in trei versiuni: PATZAIKIN GOLD, PATZAIKIN LIGHT, PATZAIKIN ADVENTURE canotca este o barca cu vasle destinata turismului ecologic. Realizata din lemn de esenta locala, cu silueta zvelta si manevrabilitate impecabila, este un produs premium “made in Romania”. A fost modelata dupa canoea de competitie, de la care preia mobilitatea, si dupa lotca traditionala de la care preia caracterul, forma supla si materialul. Lemnul, folosit tot mai rar in constructia ambarcatiunilor moderne, ii confera patina si distinctia unei barci de colectie. Tehnologiile moderne de productie ii asigura o greutate scazuta, dar si o rezistenta ridicata la utilizare indelungata. in plus, intretinerea este foarte usoara.

Salonul Nautic International Bucuresti este deschis in perioada 28 februarie – 4 martie 2012, intre orele 09:00-20:00 la ROMAERO. Ajuns la a treia editie, este singurul eveniment nautic din Romania desfasurat indoor, care convoca majoritatea importatorilor si producatorilor care activeaza pe piata nautica locala.

 

 


patzaikin salonul nautic international bucuresti colectie colectie patzaikin made in romania canotci barci ecologic turism
 


« Articol precedent: Cei 12 designeri norocosi Articol urmator: Tribut Marilyn Monroe »