F&BNews Curs coafor-stilst atelierele ilbah Cursul de Coafor-Stilist incepe in aprilie!

Cel mai nou curs de Coafor-Stilist organizat de Atelierele ILBAH incepe saptamana viitoare, ceea ce inseamna ca ultimele 5 locuri la curs vor putea fi revendicate in mai putin de o saptamana! Cursul de Coafor-Stilist va invata cursantii sa valorifice frumusetea parului, sa stie cum sa creeze o coafura sau un stil, sa detina notiuni de colorimetrie, sa faca cea mai buna alegere cand vine vorba de par.

Prin tunsoarea parului, o culoare noua, un styling deosebit al parului, femeile se reinventeaza in fiecare zi. Parul este numit pe buna dreptate podoaba cea mai de pret a femeii. E important ca un coafor profesionist, un viitor stilist de par sa stie sa aleaga: coafurile care sa pun in valoare trasaturile fetei, culoarea parului care completeaza tonul pielii, tunsoarea care dezvaluie personalitatea celei care o poarta. Buclele romantice, cozile jucause si cocurile fermecatoare toate au in comun eleganta simpla feminina si naturala. Coafura potrivita se alege in functie de particularitatile fetei, lungimea parului si vestimentatie. Coafura perfecta trebuie sa reflecte personalitatea si sa completeze natural look-ul. Toate secretele meseriei de coafor stilist vor fi dezvaluite la cursul de Coafor-Stilist organizat de Atelierele ILBAH, pe parcursul celor 6 luni de teorie si practica.

De asemenea, cursantii Atelierele Ilbah vor beneficia continuu de numeroase ocazii de a pune in practica ceea ce invata la curs, participand la evenimente precum: Cosmobeauty 2014 & Concurs Cosmobeauty Coafura 2014, shooting-uri si evenimente, lansarea noii colectii toamna-iarna a designerului Lena Criveanu, lansarea colectiei Scenego, toamna-iarna a designerului Mirela Diaconu, Elite Model Look 2013 - castingul national si alegerea castigatorilor. Prin participarea la evenimente din lumea modei si a frumusetii, cursantii Atelierelor Ilbah au sansa de a invata, de a exersa si de a cunoaste cu adevarat aceasta lume creativa si complexa.

Hair and Make-up Atelierele ILBAH

Cursul de Coafor-Stilist organizat de Atelierele ILBAH va dura 6 luni, cursurile se vor imparti in 3 sedinte/saptamana, 5h fiecare sedinta. In cadrul cursului, Atelierele ILBAH asigura toate materialele necesare desfasurarii cursului, precum si suportul de curs in format electronic. Cursantii vor folosi produsele profesionala de la KEUNE, partenerul cursului de Coafor-Stilist. www.keune.com

In urma absolvirii cursului de Coafor-Stilist, participantii vor putea profesa meseria de coafor stilist, obtinand o diploma acreditata de Ministerul Muncii si Ministerul Educatiei (prin ANC) recunoscuta national si international.

Pretul cursului de Coafor Stilist organizat de Atelierele ILBAH este de 3000 RON si poate fi platit in rate.

Inscrierea se poate face online pe www.ateliereleilbah.ro sau la telefonul: 0751 705 943 / 0729 373 342.

 

 


coafor-stilist cursul de coafor-stilist coafura stil atelierele ilbah
 


« Articol precedent: Nailstylistul VEDETELOR de la Hollywood, Danny Phung a venit in Romania Articol urmator: Deschiderea oficiala a Salonului RFTB 2014 »