F&BNews New Folder DallesGO a lansat colectia NEW FOLDER alaturi de Lena Criveanu si Melania Tucureanu

DallesGO alaturi de Lena Criveanu si Melania Tucureanu au lansat la finalul saptamanii trecute, NEW FOLDER, prima colectie de absolvire a cursului de Design Vestimentar din cadrul celei mai cunoscute platforme de cursuri after-work. Colectia care reuneste 21 de tinute a fost lansata printr-o prezentare de moda in care styling-ul, machiajul si coafura au fost asigurate de cursantii diviziei Fashion DallesGO, in cadrul unui eveniment la care au participat peste 150 de reprezentati ai presei, bloggeri si pasionati de moda.

“Cursantii au fost foarte frumosi si cred ca am trezit in ei pasiunea de care au nevoie pentru a duce lucrurile mai departe. Au invatat sa se uite la ei, sa se uite in ei, au invatat sa se exprime si, din acel moment, au venit emotiile si vibratiile. Vorbim despre insufletire, despre ceea ce ne face pe fiecare dintre noi sa fim mai impliniti, mai buni, mai fericiti, mai plini de viata.”, declara designerul vestimentar Lena Criveanu.

In cele 20 de saptamani ale cursului, participantele si-au dus pasiunea pentru moda la un nivel incredibil. Au parcurs alaturi de profesorii DallesGO, Lena Criveanu si Melania Tucureanu, drumul unei colectii vestimentare, de la concept la schite, tipare si la crearea propriu-zisa a pieselor ce alcatuiesc colectia NEW FOLDER. Au evoluat spectaculos si au acumulat un bagaj impresionant de cunostinte din domeniul modei, de la istoria costumului la legaturile subtile dintre evenimentele sociale si fenomenul fashion.

Rezultatul este o colectie ce are la baza o preocupare comuna, indreptata spre elementele prezente in lumea naturala inconjuratoare. S-a pornit de la un jurnal personal, de la o serie de semne si imagini ce formeaza universul intim al fiecarui participant la curs. Ingredientele comune jurnalelor au fost atent prelucrate si derivate in ceea ce avea sa devina o colectie unitara, clar integrata in inepuizabila serie de semne apartinand universului naturii.

“NEW FOLDER e un nou inceput, o alta abordare a dialogului nostru cu arhitectura specifica naturii, un invelis de volumetrii ce deriva din bazele simple ale vestimentatiei clasice”, conchide Melania Tucureanu, unul dintre designerii coordonatori ai colectiei.

New Folder New Folder

Dupa cinci ani de la lansare si noua generatii de cursanti, DallesGO reuneste o comunitate activa de peste 2200 de absolventi, fiind astfel cea mai cunoscuta platforma de cursuri after work din Bucuresti.
DallesGO este despre pasiune, despre concentrarea tuturor informatiilor pe care le cauti in cursuri interactive de 12 saptamani sustinute de profesionisti reputati, intr-un mediu prietenos si placut.

 

 


DallesGO New Folder Lena Criveanu Melania Tucureanu absolventi curs colectie
 


« Articol precedent: Alexandra Dinu a fost la petrecerea Pasquale Bruni de la Milano Articol urmator: Cesare Paciotti sarbatoreste 20 ani de la deschiderea magazinului din Romania »