F&BNews David Gandy for Autograph David Gandy for Autograph

David Gandy semneaza noua colectia de lenjerie intima si imbracaminte de noapte David Gandy for Autograph, exclusiv pentru Marks & Spencer. David Gandy a lucrat indeaproape cu expertii M&S pentru a realiza o colectie exclusiva intr-o paleta monocroma de negru, alb si gri, creata in patru stiluri de lenjerie intima: boxeri, doua modele de chiloti de tip pantaloni scurti (trunks & hipsters) si chiloti simpli. Atentia acordata detaliilor defineste noua colectie si pune accent pe formele rafinate si confortabile. Noua colectie David Gandy for Autograph e realizata din materiale premium, precum bumbac Suprima, un material moale, si jerseu Lycra pentru a oferi un plus de confort indiferent de stilul ales de fiecare barbat.

David Gandy a recunoscut ca e incantat sa lucreze cu Marks & Spencer la acesta colectie: "Este prima data cand am fost implicat in designul si crearea unei colectii si m-am bucurat pe deplin de fiecare minut. Am vrut sa ne concentram pe detalii, de la calitatea materialelor si confortul din fiecare zi, pana la stil, astfel incat acestea sa fie punctul de referinta al fiecarei piese si sa formeze elementele esentiale ale gamei.”

Scott Fyfe, Director Imbracaminte Barbati, Marks & Spencer, a declarat: “In fiecare an vindem peste 14 milioane de piese de lenjerie intima pentru barbati. Aceasta colaborare aduce experienta Marks & Spencer si viziunea unica a lui David pentru design si finisaje, dezvoltata in timpul carierei sale de mare success ca top model. Suntem incantati de lansarea acestei colectii. Clientii nostri se vor bucura de calitatea si croiala exceptionala ce se regaseste in fiecare piesa din gama.”

Noua colectie David Gandy for Autograph va fi disponibila in Romania incepand cu finalul lunii octombrie 2014.

 

 


David Gandy Autograph Marks Spencer MS noua colectie lenjerie barbati
 


« Articol precedent: C&A a lansat colectia Toamna/Iarna 2014/2015 Articol urmator: Noaptea alba a creatorilor si designerilor de produs a avut succes in Bucuresti »