F&BNews Vienna Fashion Week Designeri romani la Vienna Fashion Week

Azi a inceput cea de-a sasea editie a "Vienna Fashion Week" si pana pe 14 septembrie, in fata Cartierului Muzeelor (Museumsquartier), va reuni 89 de prezentari de moda. Ca in fiecare an, la festivalul de moda de la Viena vor participa si designeri romani: prezentarea de moda a Irinei Schrotter este programata pe 13 septembrie, iar Andreea Tincu & Sense si Smaranda Almasan isi vor prezenta cele mai noi colectii in ultima zi a festivalului. Totodata Irina Schrotter, Mihaela Glavan si Smaranda Almasan vor fi prezente si cu un stand la Vienna Fashion Week.

Startul prezentarilor il va da designerul Michael Michalsky, denumit in 2009 de catre revista "Vogue" noul "guru al modei" din Germania. Vienna Fashion Week 2014 reuneste atat designeri consacrati, cat si creatori de moda aflati in plina ascensiune. Cum era de asteptat, de o atentie deosebita se bucura designerii austrieci: nume precum Callisti, Tiberius, Susanne Bisovsky sau Elfenkleid sunt deja marci care s-au impus in lumea internationala a modei.

Pe langa posibilitatea de a participa la prezentari de moda si de a afla care sunt cele mai noi trenduri, "Vienna Fashion Week" este pentru vizitatori si o buna ocazie de a-si imbogati garderoba. La standurile amplasate in "Quartier21" din Cartierul Muzeelor, pasionatii de moda pot admira indeaproape, pot incerca si pot achizitiona obiecte vestimentare din cele mai noi colectii ale designerilor prezenti la festival.

MQVFW

 

 


designeri romani Vienna Fashion Week fashion week Irina Schrotter Mihaela Glavan Smaranda Almasan Andreea Tincu Michael Michalsky designeri
 


« Articol precedent: Fostul CEO Louis Vuitton - Yves Carcelle - a murit Articol urmator: La Martina - 1 an in Romania »