F&BNews Diamond XL a ajuns in Romania

Brandul italian de bijuterii ITITOLI intra pe piata romaneasca cu colectia Diamond XL, cea mai inovatoare colectie de bijuterii cu diamante de pe piata.

Diamond XL este o linie completa de bijuterii cu diamante solitaire cu o componenta speciala: montura inovatoare si originala care sporeste efectul vizual al diamantului cu peste 50% din dimensiunea sa reala. Marirea perceptiei pietrelor pretioase cu 50% este obtinuta printr-un design exclusiv, ce are la baza o oglinda ce valorifica lumina, culoarea si marimea efectiva a pietrelor. Pentru a obtine acest efect, designerul colectiei - Dario Ramerini - a dezvoltat instrumente, tehnici de productie speciale si a obtinut patente internationale pentru toate modelele. Astfel fiecare piesa, conceputa si produsa in atelierele din Italia, trece prin noua controale de calitate.

Pe langa aceste controale de calitate compania ITITOLI foloseste numai diamante cu tripla taietura, certificate de catre GIA (Gemological Institute of America), care au garantia de provenienta din zone ‘Conflict Free’. Pentru un plus de autenticitate, bijuteriile ITITOLI sunt marcate cu laserul, dar si diamantele sunt marcate cu laserul, astfel ca daca de-a lungul timpului se pierde sau se distruge certificatul de autenticitate, pe baza codului unic al fiecarui diamant se poate obtine un nou certificat GIA.

Dario Ramerini, GM ITITOLI, recunoaste ca pentru elaborarea colectiei Diamond XL “A fost nevoie de multa pasiune, efort, timp si resurse, dar totul a meritat in momentul in care clientii nostri au catalogat-o drept cea mai importanta inovatie in ultimii 20 de ani in acest domeniu. “. In vizita lui in Romania, Dario Ramerini ne-a marturisit ca designul colectiei Diamond XL a pornit de la pandativul rotund, prezentat si in campania colectiei. Daca cerceii sub forma de picaturi reprezinta cea mai complicata piesa a colectiei, cea mai spectaculoasa piesa a colectiei Diamond XL, foarte apreciata si de clientii japonezi, este bratata cu diamante, o insiruire softisticata de diamante, in care fiecare diamant capteaza stralucirea razelor de lumina.

Diamond XL by ITITOLI - pandativul

In prezent, bijuteriile ITITOLI sunt prezente in peste 20 de tari, pe trei continente, iar colectia Diamond XL se gaseste in Romania, exclusiv in magazinele Cellini. Inca de la lansarea din 2010, colectia Diamond XL a avut succes, inregistrand 1000 de piese vandute. ITITOLI este o companie de familie, fondata in 1990, in Valenza, de catre Aldo si Giovanni Ramerini, pentru ca opt ani mai tarziu Dario Ramerini sa se alature companiei, pentru a aduce inovatia in marketing si design.

 

 


fashion beauty fashion and beauty Diamond XL ITITOLI diamante bijuterii Cellini design Dario Ramerini GIA
 


« Articol precedent: Lush inspira spiritul festiv prin cadouri dedicate Craciunului Articol urmator: Raf Simons revolutioneaza Dior »