F&BNews Casadei Distinto Boutique e acum si online!

Magazinul Distinto, unicul distribuitor in Romania al brandurilor: Giuseppe Zanotti, Casadei, Le Silla, Pollini, a.testoni, Henderson, Moschino si Love Moschino, lanseaza in aceasta luna site-ul www.distinto.ro dedicat vanzarilor online, venind astfel in intampinarea clientilor dedicati cumparaturilor online din intreaga tara.

Site-ul www.distinto.ro a fost special conceput pentru o navigare usoara, vizitatorii putand identifica rapid produsul dorit , avand posibilitatea de a-l comanda imediat si de a-l plati direct cu cardul. Livrarea se face gratuit pe tot teritoriul tarii, in termen maxim de 48 de ore. De asemenea, clientii pot consulta oricand istoricul comenzilor efectuate si mai mult decat atat, daca doresc sa fie la curent cu ultimele noutati sau promotii, isi pot crea propriul cont, beneficiind astfel si de o reducere de 10% la oricare dintre produsele achizitionate on-line, pana la data de 31.12.2013.

Brandul Canali, care propune in fiecare sezon o selectie fina a colectiilor: detalii sofisticate, accesorii exclusiviste, materiale de top si finisaje hand-made dedicate barbatului modern, cunoscator al noilor tendinte si obisnuit sa aprecieze calitatea croitoriei Made in Italy, va fi disponibil de asemenea pe site-ul Distinto in curand.

Canali

 

 


Distinto Boutique magazin online magazin distinto boutique fashion and beauty cumparaturi online
 


« Articol precedent: INSTANT e noua colectie Snobbish Breakfast by Adina Grapa Articol urmator: La a zecea editie, Autor devine international! »