F&BNews Dolce&Gabbana Dolce&Gabbana sunt vinovati de evaziune fiscala

Faimosul proces prin care trec Domenico Dolce si Stefano Gabbana a deliberat ca brandul Dolce&Gabbana e vinovat de evaziune fiscala. Folosind compania Gado din Luxemburg, designerii au evitat sa plateasca taxe de aproape 1 miliard de euro (1.38 miliarde dolari). Domenico Dolce, Stefano Gabbana si contabilul Luciano Patellito au primit o sentinta de un an si sase luni de inchisoare. Cu toate acestea ei nu vor intra la inchisoare pentru ca sentinta este sub minimul de 2 ani pentru care e nevoie sa ajungi cu adevarat in inchisoare.

Dolce&Gabbana au negat in repetate randuri acuzatiile, iar avocatii companiei au spus ca vor contesta decizia la inalta curte de justitie din Italia. Cei doi designeri au anuntat ca daca in iulie vor fi fortati sa plateasca 343,3 milioane de euro, sentinta ii va obliga sa inchida faimoasa lor companie. Chiar au afisat un anunt "Closed for Indignation" intr-unul din magazinele Dolce&Gabbana din Milano. In ciuda publicitatii negative Dolce&Gabbana sunt promovati de Milan Fashion Week pentru prezentarea de moda de sambata, 22 iunie la Metropol Theatre.

Sursa: untitled-magazine.com

 

 


Dolce&Gabbana evaziune fiscala Domenico Dolce Stefano Gabbana inchisoare
 


« Articol precedent: S-a deschis magazinul INGLOT Cosmetics Articol urmator: S-a lansat noul parfum Giorgio Armani Code Ice »