F&BNews Yves Saint-Laurent Doua filme despre viata lui Yves Saint-Laurent?

Cele doua filme care au la baza viata designerului Yves Saint-Laurent sunt in curs de productie, desi unul dintre acestea se confrunta cu critici din partea lui Pierre Berge, partenerul de afaceri al regretatului designer. Omul de afaceri, Pierre Berge, doreste chiar oprirea realizarii celei de-a doua variante a filmului.

Este vorba despre filmul pe care il va finanta Francois Henri Pinault, conglomeratul care detine YSL si care si-a dat acprdul ca logo-ul YSL sa fie folosit in film. Pierre Berge sustine ca doreste ca filmul sa fie realizat de catre Jalil Lespert, directorul de film preferat al lui Yves Saint-Laurent si nu de catre Francois Henri Pinault.

Filmarile pentru varianta regizata de catre Jalil Lespert vor incepe in vara lui 2013, iar cele pentru ce-a dea doua varianta, au fost amanate pana in toamna. Se zvoneste ca cei doi, Pierre Berge si Francois Henri Pinault se vor confrunta in instanta pentru a rezolva aceasta situatie.

 

 


Yves Saint-Laurent filme designer Pierre Berge Francois Henri Pinault Jalil Lespert
 


« Articol precedent: Halle Berry si Michael Kors lupta impotriva foametei Articol urmator: Se inchid magazinele Debenhams din Romania »