F&BNews ELLIS CLIPS Ellis Faas a dezvaluit frumusetea ametitoare

Elysee a adus in premiera in Romania revolutionara gama de make-up Ellis Faas si a dezvaluit-o publicului si presei in cadrul unui eveniment plin de rafinament care a culminat cu demonstratii de machiaj live si o sesiune speciala de “tips and tricks”. Realizata in colaborare cu The Grand Avenue seara a stat sub semnul modei si a celebrarii feminitatii.

Invitati de marca precum: Anca Serea, Livia Dila, Maria Radu, Sonia Argint Ionescu, Corina Chiriac, designerul Silvia Serban au celebrat eleganta si creativitatea feminina. In cadrul evenimentului au fost dezvaluite 6 potretre feminine, fascinante: Nancy Cunard, Diana Vreeland, Gabriella Crespi, Bettina Graziani, Peggy Guggenheim si Zelda Fitzgerlad. Creionata atat din perspectiva modei cat si a machiajului, incursiunea in universul feminin a dezvaluit adevarate muze care s-au remarcat de-a lungul timpului atat prin prezenta cat si prin atitudine.

Descoperita de Mario Testino si clasata de Vogue drept "unul dintre cei mai influenti make-up artisti ai timpului ei", Ellis Faas aduce femeia cu un pas mai aproape de perfectiune prin lansarea propriei linii inovatoare de make up.

Considerat drept cel mai high tech brand de make up, conceptul Ellis Faas este unic atat prin ambalajul tip stilou-cartus cat si prin textura unica asemeni unui "second skin". Toate tonurile si nuantele produselor sunt inspirate din culorile proprii corpului uman, o abordare revolutionara gandita din perspectiva unui make-up artist.

ellis faas

Singurul rosu este rosul Ellis Faas
Ellis Red, culoarea semnatura a brandului, este inspirata de nuanta sangelui, care este la fel pentru fiecare dintre noi. Culoarea rujului nu se modifica in functie de pigmentul natural avand capacitatea unica de a se armoniza cu nuanta tenului. Este adorat de orice femeie atat de catre cea de tip “femme fatale” cat si de “femme innocent”…
Ellis Red este disponibil sub forma de patru texturi: Milky Lips, Creamy Lips, Glazed Lips si Hot Lips.
Pret 129 lei

Ellis Lips ellis faas glow up

Glow up - Inovatie iluminatoare
Jocul cu lumina este unul din cele mai vechi trucuri in make up, atragerea luminii asupra diferitelor parti ale fetei conferind contur si profunzime. Perlele din Glow up reflecta si difuzeaza lumina pentru un look 3D.
Incearca-l, indrazneste si te vei indragosti de Glow Up!
Pret: 109 lei
Produsele Ellis Faas sunt disponibile exclusiv in magazinele Elysee

ELLIS FAAS Glow Up 2014

 

 


Ellis Faas elysee machiaj machiaj live mario tesino brand de make up make-up
 


« Articol precedent: Alice Goidea va reprezenta Romania la Celebrity Connected Articol urmator: CONSTANTINE RENAKOSSY primul brand din portofoliul NEW WAVE pe Molecule F »