F&BNews Eveniment ELYSEE INSPIRING SENSES Elysee Concept devine Elysee INSPIRING SENSES

Parfumeria de lux Elysee Concept a prezentat saptamana asta noua imagine Elysee in cadrul unui eveniment special, organizat in cadrul Marriott Avenue in parteneriat cu Mastercard Elite. Evenimentul Elysee INSPIRING SENSES a anuntat totodata si deschiderea magazinului ELYSEE din JW Marriott in aroma inconfundabila a parfumurilor AMOUAGE.

Dupa un proces de rebranding, la care au lucrat peste 30 de profesionisti timp de 6 luni, noua imagine Elysee Concept cuprinde doua elemente cu un puternic simbolism, The Golden Angel si sloganul "Inspiring Senses" ce pastreaza traditia si filosofia parfumeriei,dar ii adauga un plus de rafinament si contemporaneitate.

"Dupa 5 ani in care Elysee s-a impus pe piata parfumeriei exclusiviste, aceasta nevoie de schimbare a venit in mod firesc din dorinta de a oferi Clientilor nostri un plus de emotie in experienta pe care o traiesc calcand pragul magazinelor Elysee dar si un cadru de expunere imbunatatit brandurilor pe care le reprezentam. Aceasta schimbare de imagine aduce prospetime si modernitate, insa fara a afecta atributele de eleganta, lux si exclusivitate specifice Elysee" spune Cristina Balan, managing director Elysee.

Noul slogan "Inspiring Senses" afirma intentia parfumeriei de a oferi un portofoliu complet de produse de parfumerie, cosmetica si make-up impreuna cu servicii de infrumusetare si well beeing.

Sursa foto: www.facebook.com/ElyseeConcept

 

 


elysee concept elysee elysee inspiring senses fashion news parfum amouage fashion and beauty
 


« Articol precedent: Luisa Spagnoli a deschis primul magazin din Romania Articol urmator: Pregateste-te pentru primul SALON PROFESIONIST al industriei modei! »