F&BNews Esteban Cortazar revine! Esteban Cortazar revine!


Esteban Cortazar, fostul director de creatie al brandului Emanuel Ungaro va relansa propriul brand, in colaborare cu Net-A-Porter. Magazinul online va pune in vanzare 17 produse dintr-o colectie capsula, incepand cu luna iulie 2012, marcand astfel reintrarea lui pe piata modei din 2009, cand a plecat de la casa Emanuel Ungaro. "Este un inceput pentru noi. I-am oferit lui Esteban si sprijin financiar, dar am facut o investitie sanatoasa. " a declarat Holli Rogers, director de fashion la Net-A-Porter.

Cortazar a lansat prima data propria linie vestimentara in anul 2002, la varsta de 17 ani , dar a fost nevoit sa se opreasca in anul 2007, atunci cand la varsta de doar 23 de ani a lucrat la directro de creatie. "Ceea ce este minunat este ca ei isi pot da seama din schite daca ceea ce doresc sa lansez este profitabil, asa ca lucram impreuna si la colectie, in asa fel incat ambele parti sa fie multumite. Faptul ca ne ofera platforma, este un prim pas, fara a merge prea departe si prea repede" a declarat Cortazar.

Sursa www.wwd.com

 

 


Esteban Cortazar brand emanuel ungaro net-a-porter magazin online produse capsula casa de moda linie vestimentara
 


« Articol precedent: F&B Brief: Luxul din China pierde in favoarea luxului European? / Povestea din spatele imperiului Missoni/ Importul de imbracaminte a scazut in SUA Articol urmator: S-a deschis Maison 13 »