F&BNews Experiment Point - un nou concept store

Printre vitrinele sufocate de acelasi design care domina centrele comerciale din Capitala, Experiment Point prezinta un spatiu conceptual unic pe Strada Putul lui Zamfir, nr.20, animat de piesele vestimentare si accesoriile cu mesaj, atent selectate si adaptate unor cliente dornice de haine care sa le individualizeze, sa le reprezinte.

Experiment Point indeamna la exersarea unui shopping relaxat, departe de tumultul cotidian si descoperirea fiecarui obiect vestimentar sau accesoriu integrat intr-un areal dominat de multiculturalitate. Design-ul poarta semnatura Yau Concept si a fost conceput cu elemente ingenioase adaptate spatiului si materiale neconventionale dispuse inteligent atat in interior cat si in instalatia din vitrina. Hainele sunt dispuse pe umerase agatate pe tevi de cupru, vitrina este completata cu insertii de neoane, pictura din camera de proba este opera unui tanar arhitect (Florian Constantin Cismaru), iar fatada este un mix al viziunii sculptorului Mihai Ecobici si al pictorului Adam Alexandru. De identitatea vizuala a Experiment Point s-a ocupat Matei Tudor.

Selectia pieselor din magazin se dezice de la coordonatele clasice, iar multe dintre brandurile afisate apar cu titlu de noutate absoluta in peisajul fashion autohton. E vorba despre nu mai putin de 17 marci fashion de nisa, care poarta cu sine amprenta si specificul tarilor de provenienta: Italia, Suedia, Danemarca, Australia, Germania, Marea Britanie etc. Rochiile dantelate, lejeritatea croiului si materialele diafane regasite in colectia Twin Set vorbesc despre stilul italian caracterizat prin eleganta si rafinament, piesele Muubaaa surprind prin contrastele dintre texturi si prin aerul usor grunge reinterpretat in varianta moderna, detaliile aparte si imprimeurile expresive din linia Nümph aduc personaje din lumi de poveste direct in dressing-ul femeilor dornice sa isi traiasca visele, iar formele, volumele, drapajele si ilustratiile transforma creatiile semnate Kiesel in adevarate IT item-uri pentru cunoscatori.

Experiment Point reuneste si cateva marci aparte de incaltaminte, accesorii, gadget-uri sau mic mobilier. Balerinii Charles Philip Shanghai au cucerit deja inimile tuturor iubitoarelor de moda din lume, putand fi admirati in department store-uri precum Bloomingdale’s sau Saks Fifth Avenue, ochelarii Quay Eyeware Australia surprind prin design-ul retro cu usoare accente futuriste si indeamna la un alt mod de a privi viata, mai colorat si cu mai multa imaginatie, ceasurile Mutewatch se bucura de o popularitate in continua crestere, design-ul minimal si elegant permitand adaptarea la aproape orice tinuta, radiourile fabricate manual de Wooden Radio impresioneaza atat prin filosofie, cat si prin design-ul multi-premiat in cadrul galelor internationale de prestigiu si nu in ultimul rand obiectele de scris si suporturile Werkhaus redefinesc modul de organizare al unei zile de lucru la birou.

 

 


Experiment Point concept store branduri design concept moda fashion and beauty
 


« Articol precedent: Jewelry Design Fair III – GOLD EDITION Articol urmator: A avut loc prima editie Special Night Out in Bucuresti »