F&BNews Hotspot Fashion Fashion meets tech la Hotspot Fashion in 30 octombrie

Care sunt in momentul de fata cele mai folosite metode de promovare pentru shop-uri online? in ce campanii merita sa te implici care sa aduca atat profit, cat si notorietate?

In 30 octombrie, la Cluj se vor pune aceste intrebari si impreuna vom dezbate raspunsurile magazinelor care au testat diverse metode de promovare, bloggerilor care au implementat diverse tipuri de reclama si au feed-back direct de la cititorii lor si a oamenilor din agentii de PR care gandesc strategii pentru magazine online.

Care sunt avantajele magazinelor de a avea un om intern dedicat pe actiuni de marketing sau ce avantaje poate aduce o agentie sau un freelancer specializat pe asta?

Ce fel de continut vinde?

Text vs imagine, Give-away-uri, Endoresement?


Liana Martin, jurnalist de moda, fashion editor fashionandbeauty.ro, autorul cartii Comunicare in moda si omul din spatele multor proiecte speciale din industria modei va fi moderatorul discutiei despre continutul care vinde, intervenind cu propria experienta din acest domeniu.

Andreea Beltic va raspunde din prisma omului de PR care lucreaza cu branduri precum Tommy Hilfiger, Lee Cooper, Kenvelo si multi altii. Are experienta din agentii de publicitate, dar si ca si freelancer care a fondat blogul Alo-moda.ro si a deschis in mode firesc si brandul sora - alomodashop.

Alina Liana si Andreea


Twice People’s Choice Award Winner la Digital Divas, Best Fashion Blog of 2013 (Ftv Romania), Aldo brand ambassador, imaginea Promenada Mall Tg Mures, Alina Ceusan a reusit sa transforme blogul din pasiune in afacere, din tema de facultate in poveste. Experienta ei cu nenumarate shopuri online vor servi drept sfaturi atat celorlalti bloggeri, cat si magazinelor care vor astfel de colaborari.
Le click, c’est chic!

Cum sa devii fashion icon international cu Google AdWords

Google va lansa un proiect dedicat playerilor din fashion, in special pentru cei focusati pe e-commerce. Lansarea oficiala va avea loc in cadrul acestui event, iar workshop-ul va fi un how-to de online advertising, o sesiune foarte practica si aplicabila, de unde toti cei prezenti vor pleca acasa cu niste tactici clare.

Ana Sipciu


In data de 30 octombrie, in Cluj-Napoca, are loc Hotspot Fashion in cadrul expoconferintei de comert electronic TeCOMM. Este un eveniment unic in tara si dedicat in intregime segmentului fashion din e-commerce. Speakerii editiei cu nr. 2 vin din USA, UK, Bucuresti si Cluj: Colby Hanks, Online Analyst Estee Lauder, Ana Sipciu, Industry Manager Google, Cristina Popa, Country Manager Fashiondays, Mirela Bucovicean, owner Molecule-f, Radu Orghidan, de la Tulemod, aplicatie revolutionara cu radacini americane, Liana Martin, autor carti si fashion editor fashionandbeauty.ro, Alina Ceusan, lifestyle blogger, Andreea Beltic, owner AloMoDa, Adelina Catinas, owner Cathias Edeline.

Invitati Hotspot Fashion

 

 


fashion tech hotspot fashion marketing magazine online bloggeri Liana Martin Andreea Beltic Alina Ceusan google
 


« Articol precedent: Ce te asteapta la RFTB in prima zi? Articol urmator: Azi Wagner Arte lanseaza Colectia de Portelanuri 2015 »