F&BNews RFW Live, pe fashionandbeauty.ro RFW Live, pe fashionandbeauty.ro
Site-ul de moda si frumusete www.fashionandbeauty.ro, va prezinta LIVE festivalul de moda Romanian Fashion Week, editia din 2010, cu sprijinul companiei Quartz Matrix.

Cel mai important eveniment de moda din Romania – Romanian Fashion Week - se afla la a XII-a editie, fiind organizat tot la Sala Sporturilor din Iasi, in perioada 9-10 iunie ac. Pe fashionandbeauty.ro veti avea acces in timp real la: colectiile prezentate pe podium, criticile editorilor de moda, videoblog-uri backstage si interviuri cu designerii. Transmisia live a fashion show-ului se va face cu doua camera video de ultima generatie, interconectate, care permit filmarea in conditii de rezolutie inalta si calitate high definition.

Pentru configurarea echipamentului, Quartz Matrix a apelat la un specialist in filmare si la un asistent de regie de la Opera Nationala Romana Iasi. Astfel, o camera profesionala analogica va fi montata in capatul catwalk-ului, la un unghi de 15 grade fata de podium pentru a capta imaginile frontale, iar alta in lateral care va transmite live prezentarile pe cele doua televizoare plasma amplasate in backstage. Pentru concretizarea transmisiei live a fost nevoie de competenta tehnica a 11 ingineri specializati in comunicatii unificate din cadrul Quartz Matrix. Serverele pentru transmisia datelor au fost asigurate de parteneriatul Quartz Matrix cu Polycom, liderul mondial in comunicatii unificate.
La finalul evenimentului, filmarile oficiale din cadrul RFW vor putea fi vizualizate pe canalul YouTube al evenimentului.

In calitate de website partener al evenimentului, FashionandBeauty.ro va pune la dispozitia presei si a tuturor celor interesati de moda pozele colectiilor prezentate pe podiumul de la Iasi in pagina RFW 2010. Toate fotografiile prezentarilor vor fi disponibile pe FashionandBeauty.ro in fiecare seara, dupa incheierea prezentarilor de moda, imediat ce sunt prelucrate de fotografi si oamenii de tehnic.

Evenimentul si transmisia live a prezentarilor de moda vor fi promovat si pe www.121.ro, comunitatea de femei partenera cu evenimentul si sustinatoare a RFW de mai multi ani.

Despre F&B

www.fashionandbeauty.ro a fost lansat in martie 2007 ca un punct de referinta pentru industria de moda si frumusete din Romania, si a devenit in scurt timp o sursa utila, profesionista si pertinenta de informatii pentru cei interesati de acest domeniu.

Despre Quartz Matrix
Quartz Matrix este compania nationala care, prin experienta de 16 ani pe piata business-to-business, aduce valoare clientilor prin solutii integrate de business, servicii personalizate IT si suport tehnic acreditat. Echipa de consultanti, proiectanti si specialisti in cercetare-dezvoltare au propulsat compania pe locul 4 in Clasamentul Consiliului National al IMM-urilor din Romania in 2009, pe domeniul IT&C si in categoria celor mai sigure companii din Romania, in studiul realizat de catre firma de evaluare a riscului de credit international Coface.
 

 


fashion fashion week fashionandbeauty fashionandbeauty.ro rfw live romanian fashion week transmisie live prezentari colectii poze Quartz Matrix companie tehnicieni tehnica camere backstage
 


« Articol precedent: Trupa N.O.H.A la RFW Articol urmator: Levintza + Puric = Royal Fashion »