F&BNews Fashion Trend: Futurism Fashion Trend: Futurism
Materiale stralucitoare, science-fiction si super-eroi sunt principalele motive pe care le regasim in tendinta futurista a sezonului de toamna/iarna 2010-2011. Incurajati de cea mai extravaganta colectie a sezonului primavara/vara 2010, colectia regretatului designer Alexander McQueen cu reptilienii eco-revolutionari, designerii au dezvoltat pentru sezonul rece tinute cu alura de SF reinterpretand solutiile anilor `60 ori preluand din arta inceputului de secol XX care inchina apologii vitezei si industrializarii. Telul lor este insa o viziune asupra viitorului, aducand pe tapet de la discutii eco la problematica incalzirii globale care tinde sa sfarseasca intr-o noua era glaciala, ori chiar noile dimensiuni aduse de cinematografie, un 3D revolutionar care se muta si in textura hainelor.

Influentele militare, se combina cu cele tribale. Civilizatiile antice sund aduse la lumina imbunatatite cu tuse moderne si transformate in razboinici ai viitorului.

Colectii: Karl Lagerfeld, Luise Goldin, Versace, ThreeAsFour, Balmain, Viktor&Rolf
Futurism - Vogue Nippon Mai 2010 cu Alla Kostromicheva
Karl Lagerfeld toamna-iarna 2010 sursa:nymag.com
Balmain toamna-iarna 2010, sursa: nymag.com
Futurism ThreeAsFour toamna-iarna 2010; 2 Futurism  Karl Lagerfeld toamna-iarna 2010
Futurism LouisGoldin toamna-iarna 2010
Futurism Versace toamna-iarna 2010 sursa: nymag.com
Futurism Versace toamna-iarna 2010 sursa: nymag.com
 

 


fashion fashion trend futurism Karl Lagerfeld Luise Goldin Versace ThreeAsFour Balmain Viktor&Rolf colectii designer Alexander McQueen metallic look robotic look siluete exagerate cocoon 3D
 


« Articol precedent: Tendinte toamna/iarna 2010-2011 Articol urmator: Key Looks: Androgin »