F&BNews Rosalia Mera - Zara F&B Brief: A murit co-fondatoarea imperiului Zara / Harta mall-urilor din Romania/ Cea mai grava eroare vestimentara a tuturor timpurilor!

A murit co-fondatoarea imperiului Zara, cea mai bogata femeie din Spania
Rosalia Mera, cofondatoarea imperiului spaniol Inditex, proprietarul Zara, a murit la varsta de 69 de ani dupa ce a suferit un infarct in timp ce era in vacanta in Spania. Mera era cea mai bogata femeie din Spania.
Sursa: www.zf.ro

Harta mall-urilor din Romania
In 2013 au fost deschise doua mall-uri, la Botosani si in Constanta, urmand ca pana la finele anului suprafata spatiilor comerciale de la nivel national sa depaseasca 2,3 milioane de metri patrati dupa inaugurarea Promenada Bucuresti, AFI Palace Ploiesti si Galati Shopping City.
Sursa: www.zf.ro

Unul dintre cei mai puternici executivi din lume a pozat pentru Vogue
Cea mai prestigioasa revista de moda din lume Vogue i-a dedicat un story de 3.000 de cuvinte in noul numar, Marissei Mayer, sefa gigantului Yahoo.
Sursa: www.zf.ro

Care este cea mai grava eroare vestimentara a tuturor timpurilor!
Combinatia dintre ciorapi si sandale a fost declarata cea mai mare eroare vestimentara a tuturor timpurilor, potrivit unui sondaj de opinie realizat de reteaua de magazine britanice...
Sursa: www.money.ro

Ciorapi si sandale - sursa blog.wiseling.com

Povestea tinerei care a renuntat sa lucreze pentru Mobexpert si si-a facut propria afacere cu mobila de lux
Diana Staicu este unul dintre putinii antreprenori romani care au curajul sa faca afaceri cu mobila de lux, intr-o perioada dificila, in care piata este in scadere, iar cei mai multi oameni de afaceri se orienteaza catre segmentul scazut de pret.
Sursa: www.businessmagazin.ro

H&M a avut in iunie incasari scazute
The world's second-biggest apparel retailer Hennes & Mauritz unexpectedly posted a small decrease in July like-for-like sales, the first monthly drop since March.
Sursa: www.businessmagazin.ro

Estee Lauder are vanzari mai mari cu 84%
Estee Lauder's fourth-quarter net income jumped 84 percent, as revenue growth in all geographic regions and several product categories buoyed the makeup and skin care company.
Sursa: www.businessoffashion.com

 

 


fb brief zara Rosalia Mera a murit mall eroare vestimentara lux h&m fashion and beauty
 


« Articol precedent: Jolidon la Mode City Paris Articol urmator: La Martina in Romania! »