F&BNews Maftei F&B Brief: Alexandru Maftei il incalta pe "tarul Rusiei"/ Zara cauta spatii stradale/ Moda, dictata de la Paris

Povestea romanului care il incalta pe "tarul Rusiei"
S-a mutat din Romania cu un an inainte de revolutie in cautarea libertatii si a visului american. Nu a reusit sa ajunga in America la vremea respectiva si s-a stabilit in Viena, unde si-a continuat un alt vis, mostenire de familie: arta de a face pantofi la comanda, 100% manual. Ghidat de pasiune, Alexandru Maftei a transformat in scurt timp numele sau intr-un brand pentru gentlemeni din intreaga lume. Care este povestea pantofilor Maftei si a familiei care a construit acest brand?
Sursa: www.zf.ro

Zara cauta spatii stradale ca sa ajunga la 100 de magazine
Inditex, proprietarul magazinelor Zara, vrea sa termine anul viitor cu peste 100 de magazine pe piata locala, fata de 84 in prezent, potrivit unor surse din piata.
Sursa: www.zf.ro

Fostul redactor-sef al Vogue Paris a fost recrutat de concurentii de la Harper's Bazaar
Carine Roitfeld, fostul redactor-sef al revistei Vogue Franta, a fost numita joi in functia nou-creata de director de moda la nivel international al revistei americane Harper's Bazaar, informeaza AFP.
Sursa: www.wall-street.ro

Unde se extind retailerii de fashion
H&M, Inditex sau New Yorker se numara printre retailerii care au dat tonul pe piata de fashion in ultimul an, bifand aproape toate deschiderile de centre comerciale din ultima perioada. Consultantii unora dintre cele mai importante companii imobiliare au explicat pentru Wall-Street.ro in ce stadiu este extinderea lor si ce orase vizeaza.
Sursa: www.wall-street.ro

Moda, dictata de la Paris
Rochii usoare, aeriene, vesele si colorate, tinute care amintesc de vesmintele calugaritelor sau fac trimitere la lumea albinelor. Sunt cateva dintre tendintele pe care desingerii le propun pentru vara lui 2013.
Sursa: www.money.ro

Despre evolutia Uniqlo
Tadashi Yanai, CEO of the parent company of Japanese clothing juggernaut Uniqlo and the wealthiest person in Japan, found himself in San Francisco recently, opening his company’s first West Coast store and explaining how Silicon Valley had influenced his fast-growing company.
Sursa: www.wired.com

Barneys va inchide magazinul din Dallas
Barneys New York will close its 88,000-square-foot store at the NorthPark Center in Dallas in early April.
Sursa: www.wwd.com

 

 


fashion beauty fashionandbeauty f&b brief roman tarul rusiei Alexandru maftei nume brand zara moda paris magazine redactor sef vogue barneys uniqlo
 


« Articol precedent: Rochia lui Dorothy, scoasa la licitatie! Articol urmator: YSL a renuntat la procesul cu Christian Louboutin »