F&BNews Adina Basalic si Galia Lahav Galia Lahav a ajuns in Romania

Saptamana aceasta designerul Galia Lahav a ajuns in Romania, la invitatia magazinului Vera Sposa din Bucuresti, care a organizat un cocktail party, la showroom-ul din Str Duiliu Zamfirescu nr 5. Astfel rochiile create de Galia Lahav vor fi disponibile in exclusivitate in Romania, la magazinul Vera Sposa.

Pe 31 ianuarie si 1 februarie, magazinul Vera Sposa gazduieste trunk show-ul Galia Lahav 2014. Dupa New York, Londra, Berlin si Atena, rochiile din colectia 2014 ce poarta semnatura renumitei case, vor putea fi probate si de viitoarele mirese din Romania, exclusiv prin Vera Sposa.

Creatiile Galia Lahav, atat rochiile pentru mirese cat si cele de seara, s-au facut remarcate in universul modei internationale prin unicitatea designului, eleganta si luxul pe care il emana. Ele exprima tendintele actuale punand un accent deosebit pe detalii, pe calitatea cusaturilor si pe utilizarea celor mai pretioase materiale.

Galia Lahav s-a nascut in Rusia dar studiile le-a urmat in Israel. Implicarea de peste cincisprezece ani in arta s-a concretizat prin deschiderea propriei case de moda. La 30 de ani, Galia Lahav incepe sa isi exprime romantismul si dragostea pentru moda creand rochii care devin, in scurt timp, un nume de referinta in domeniu.

 

 


Galia Lahav rochii de mireasa Vera Sposa trunk show cocktail party rochii fashion and beauty
 


« Articol precedent: Enrique Iglesias lanseaza o linie de parfumuri! Articol urmator: Givenchy deschide magazine noi in Asia »