F&BNews Givenchy, My Love Givenchy, My Love

Givenchy adauga o noua doza de sex-appeal liniei sale de parfumuri, prin anuntul facut in urma cu cateva zile: Justin Timberlake va fi noua imagine a parfumului masculin, care va fi lansat in aceasta toamna.

"Dincolo de celebritatea lui, l-am ales pe Justin Timberlake pentru ca este un tanar barbat care poate lansa tendinte si care redefineste eleganta moderna masculina", a declarat Alain Lorenzo, presedintele Parfums Givenchy.

Proiectul complet va fi adus la cunostinta presei in iunie si va fi lansat comercial in doua etape, cu incepere din toamna 2008. Ultimul parfum barbatesc lansat de Givenchy a fost Very Irresistible for Men, lansat in 2004.

Multitalentatul Timberlake, care este deja cunoscut pentru cariera sa de muzician, actor si producator, a debutat si in moda in octombrie 2006, cu William Rast - o linie vestimentara creata impreuna cu Trace Alaya. In rolul sau de ambasador Givenchy, el i se alatura actritei Liv Tyler, actuala lor imagine.

 

 


givenchy love my love fashion and beauty fashion beauty parfum parfums givenchy justin timberlake linie vestimentara liv taylor Very Irresistible for Men irresistible
 


« Articol precedent: McConaughey se dezbraca pentru Dolce & Gabbana Articol urmator: MAC machiaza UNGARO »