F&BNews GO Professional @ Universul DallesGO GO Professional @ Universul DallesGO

Editia de primavara aduce in portofoliul Universul DallesGO trei cursuri noi: Advertising // Jurnalism // Hair-styling

GO Professional este conceptul sub umbrela caruia se lanseaza cursurile interactive after work de Jurnalism, Advertising, Hairstyling, Stilism & Tendinte in Moda, Make-up, Design Interior, Home Improvement & Do It Yourself, Fotografie si PR.

Cu trei editii la activ, cursurile interactive after work de la Universul DallesGO s-au impus in peisajul cultural bucurestean ca fiind un program consistent de educatie alternativa. in fiecare sezon, initiativa continua sa ia amploare si sa atraga un numar din ce in ce mai mare de inscrieri. Cei 150 de participanti din cadrul celei de-a treia editii organizate valideaza calitatea programului si succesul de care se bucura un produs tanar pe piata ofertelor de learning din Romania.

Imaginea proiectului s-a creat in jurul profesorilor, a tematicilor atractive si a metodelor contemporane introduse in zona cursurilor profesionale. Profesorii au un background profesional spectaculos, contribuie cu experienta si insight-uri, oferite intr-un cadru informal. Toate acestea fac din Universul DallesGO un produs de top, fresh, care se distinge pe piata cursurilor profesionale.

Programul cursurilor Universul DallesGo permite accesul studentilor, dar si al profesionistilor, toate incepand cu ora 18:30. Fiecare curs include 12 intalniri saptamanale.

Inscrierile se fac pana pe data de 15 aprilie, in cladirea Universul din strada Ion Brezoianu, nr. 23-25, etajul 5, de luni pana vineri, in intervalul 12:00-19:00.

Cursantii care la inscriere achita integral plata cursului beneficiaza de o reducere de 10%. in cazul inscrierii la doua dintre cursurile Universul DallesGO, este oferita o reducere de 20%

www.dallesgo.ro

 

 


dalles go cursuri dalles go cursuri profesionisti universul dalles go . Ovidiu Buta Cristina Stanciulescu Cornel Lazia Sorin Psatta Dorin-Stefan Adam Rodica Sandu advertising jurnalism hair-styling after work
 


« Articol precedent: Adidas lanseaza linia NEO in China Articol urmator: Confirmat: noul director de creatie YSL este Hedi Slimane »