F&BNews IDELIER 2.0 Inaugurarea IDELIER 2.0

Atelierul de Idei al Silviei Serban - IDELIER - si-a redeschis portile pentru presa si public, intr-un spatiu reinventat, in piata Romana din Bucuresti.

La evenimentul de inaugurare au fost prezenti designeri romani, jurnalisti si bloggeri de fashion, pasionati ai modei si publicitari, jucatori importanti la bursa ideilor din Romania, care si-au dorit sa fie alaturi de Silvia Serban la inceput de drum nou.

Prima serata la Idelier a readus in atentia vizitatorilor Atelierul de Idei al designerului Silvia Serban, asa cum se prezinta la momentul 2.0: reimaginat, imbracat in decoruri, haine si idei noi, cu salon, cafenea, revisteca si un portofoliu de expozanti care nu se incadreaza in categorii si care nu au de ce sa se organizeze ca atare, fiindca ingradirea lor ar fi fost un nonsens. Oaspetii au asimilat foarte repede camasa cu doua gulere si patru maneci - creatia lui Lucian Rusu (designer, Sibiu), tricourile cu insertii “fluturistice” ale Silviei serban si alte idei de vestimentatie si pictura nu mai putin ciudate, bucurandu-se de un tur complet de initiere si introducere in universul nou.

Idelier isi atinge un nou varf de forma si continut. Totul arata altfel decat stiati, totul poarta semnul schimbarii. S-au schimbat actiunea si protagonistii. Odata cu relansarea, a fost prezentat si site-ul idelier.com, cu shop si un glosar al ideilor din moda noua, idei independente si rare, foarte pretioase, semnate Dinu Bodiciu, Lucian Rusu, Edita Lupea, Larisa Dragna, Florentina Giol, Silvia serban, O Pose, Imperfect Indulgence si Sno of Sweden.

IDELIER este un loc ales si inzestrat, aflat la confluenta dintre arte si meserii, care te pune in legatura cu domeniile artistice sI tendintele de valoare. Un loc de intalnire pentru minti creative, talente saltarete si oameni care se amesteca de aproape cu lumea. Idelier starneste si cultiva porniri artistice, fiindca valoarea unei idei consta in aceea ca trebuie valorificata. Idelier este nu doar un concept store, ci un Atelier de Idei si in continuare se pastreaza astfel, altfel.

Idelier va asteapta in Bulevardul Lascar Catargiu #1 la povesti si idei cu-o idee mai sus, de marti pana sambata, intre orele 11am si 8pm.

 

 


fashion beauty fashionandbeauty.ro idelier silvia serban designer moda expozanti tricouri camasa bloggeri Dinu Bodiciu Lucian Rusu Edita Lupea Larisa Dragna Florentina Giol Silvia serban O Pose Sno of Sweden
 


« Articol precedent: Fashion in the Garden Articol urmator: Lansarea oficiala Wardrobe-B »