F&BNews RFTB 2014 inscrieri Inscrierile la RFTB sunt deschise pana pe 28 martie!

Inscrierile la Salonul Profesionist al Industriei Modei au loc pana pe data de 28 martie. Expozantii pot descarca formularul de inscriere direct de pe site-ul www.rftb.ro – sectiunea inregistrare expozanti. Vizitatorii profesionisti se pot inscrie pe site la sectiunea inregistrare vizitatori sau buyeri.
Salonul RFTB 2014 anunta noi sectiuni: STOCK, BRIDE si ACCESORII.

Dintre expozantii acestei editii, anuntam participarea deosebita a firmelor SEROUSSI, PRYM FASHION, RISU RIKER. si in aceasta editie veti putea viziona standul partenerului RFTB – JOLIDON, un stand special realizat pentru salonul industriei modei romanesti in care veti putea admira produsele celui mai recunoscut si apreciat brand romanesc de lenjerie si costume de baie la saloanele internationale de profil din capitalele modei.

Sesiunea de contractari destinata industriei modei va avea loc cu ocazia editiei de primavara a salonului RFTB – 3–5 aprilie . Profesionistii sistemului vor avea prilejul de a viziona propunerile brandurilor romanesti si straine pentru noul sezon toamna/iarna 2014-2015.

Buyerii, producatorii, importatorii, designerii, jurnalistii si toti cei care activeaza in fashion si in toate domeniile conexe sunt asteptati la noua editie a salonului RFTB - un eveniment specializat de tip “Business to Business” care va propune o serie intreaga de evenimente conexe – workshop-uri, salon de tendinte, intalniri cu specialistii domeniului.

Colectiile pregatite a fi expuse in cadrul RFTB vor fi pentru sezonul

  • toamna/iarna 2014-2015 (confectii)
  • primavara/vara 2015 (tesaturi)
 

 


RFTB moda inscrieri targ vizitatori buyeri expozanti SEROUSSI PRYM FASHION RISU RIKER
 


« Articol precedent: L'Wren Scott a decedat Articol urmator: Win Win Situation cu Cristina Bazavan la RFTB 2014 »