F&BNews RFTB 2013 Jolidon, Lena Criveanu si Alina Botea vin la RFTB!

Conceput ca eveniment specializat "Business-to-Business", RFTB, primul SALON PROFESIONIST al industriei modei, va fi deschis in exclusivitate vizitatorilor profesionisti – in primele doua zile, 25 – 26 septembrie, asigurand astfel un mediu specializat in vederea realizarii unor contacte intensive si intalniri intre producatori, importatori, comercianti interni si internationali, specialisti din toate activitatile conexe, invatamant superior de specialitate, precum si presa.

JOLIDON, cel mai cunoscut nume din industria modei romanesti, sosit de curand de la Salonul de Lenjerie din PARIS, va aduce la Salonul RFTB standul de aproape 100 mp care a fost conceput si realizat special pentru aceasta editie.

Designul vestimentar va avea ca reprezentant de varf pe Lena Criveanu, cea care a dus timp de doua editii pe podiumul BERLIN Fashion Week moda romaneasca alaturi de intreg grupul Romanian Designers.

Sectiunea de tendinte va cuprinde creatii semnate de Alina Botea, cea care a fost selectata inca de la prima participare in Show-ul de tendinte de la Pret-a-Porter Paris si Grazia Show - Berlin.

SALON PROFESIONIST al industriei modei - RFTB - este un eveniment organizat de Businesstexin, Exporom si fashionandbeauty.ro

25 – 28 septembrie 2013

Colectiile pregatite a fi expuse in cadrul RFTB vor fi pentru sezonul
primavara/vara 2014 (confectii)
toamna/iarna 2014-2015 (tesaturi)

Acreditarile pentru vizitatori si presa pot fi obtinute online direct pe site-ul evenimentului: rftb.ro/vizitatori/inregistrare-vizitatori/ si rftb.ro/presa/informatii.

 

 


RFTB Jolidon Lena Criveanu Alina Botea moda romanian designers designeri fashion and beauty.ro
 


« Articol precedent: Kinga Varga a lansat o noua colectie de rochii de seara Articol urmator: Arta si moda la Victoria 46 »