F&BNews Lansare - cartea de retete a Andreei Raicu Lansare - cartea de retete a Andreei Raicu

Andreea Raicu a lansat saptamana trecuta o carte cu peste 100 de retete ce incurajeaza un stil sanatos de alimentatie. Printre cei prezenti la eveniment s-au numarat: Roxana Voloseniuc (redactor-sef Elle Romania), Gabriela Vranceanu Firea, Carmen Bruma, Amalia Nastase, Camelia Sucu, Cristina Stanciulescu (Ringier Romania), Mara Stroie (redactor-sef Marie Claire Romania), Malvina Cervenschi, Albertina Ionescu, Roxana Iliescu, Ruxandra Hurezeanu, Mihaela Glavan, Iulia Vantur, Mihai Gadea, Dana si Stephane Maitec, Corina Barladeanu, Ruxandra Dragomir, Livia Dila, Dana Savuica, Sonia Argint Ionescu.

Cartea "Maninca si arata bine!" deschide colectia EEA in cadrul careia Andreea Raicu si-a propus sa publice mai multe volume care sa aduca in atentia publicului importanta unui stil de viata sanatos. Si, cum primul pas catre o viata echilibrata este o alimentatie pe masura, colectia debuteaza cu o carte in care au fost cuprinse, pe langa retetele preferate ale Andreei, descoperite de-a lungul timpului in calatorii sau aflate de la prieteni, si principiile de baza ale unei nutritii sanatoase.

Cartea este structurata in cinci capitole, fiecare dedicat unui anumit moment al zilei: Mic dejun, Pranz, Cina, Gustari si Sucuri si Smoothi-uri, asa ca poate functiona ca un model de organizare sanatoasa a dietei zilnice. Pe langa retete, in carte este mentionat si numarul de calorii/portie, ceea ce face cu atat mai usoara folosirea informatiei de catre cititor in beneficiul structurarii propriului program alimentar echilibrat.

Introducerea cartii Manaca si arata bine! este semnata de Dr. Anda Avramescu, nutritionistul care o supravegheaza pe Andreea Raicu din momentul in care a trecut la un regim vegetarian. Pretul unei carti este de 59.90 Ron.

 

 


fashion beauty fashionandbeauty andreea raicu carte retete stil sanatos stil Dr. Anda Avramescu vegetarian regim vegetarian nutritii sanatoase
 


« Articol precedent: Lena Criveanu boutique pe Calea Dorobanti Articol urmator: Colectia Minni Mouse »