F&BNews Make-up mineral Jane Iredale la Madison - absolute beauty Make-up mineral Jane Iredale la Madison - absolute beauty


Saptamana trecuta Madison - absolute beauty a fost gazda lansarii gamei de produse de machiaj Jane Iredale, in premiera in Romania.
JANE IREDALE este presedintele si fondatorul Iredale Mineral Cosmetics, o linie completa de make-up bazata pe minerale. Jane a intuit potentialul unor produse de machiaj benefice tenului si a lucrat la crearea liniei sale alaturi de chirurgiplastici si dermatologi care recunosc pe deplin beneficiile produselor ce au la baza minerale.

Produsele JANE IREDALE au la baza minerale micronizate si nu contin lianti, precum talcul sau uleiul mineral, nu contin coloranti chimici sau conservanti. In alte cuvinte, machiajul Jane Iredale inseamna risc minim la alerg, iar produsele contin doar coloranti FD & C, adica au fost aprobati de FDA (Federal Drug Administration-autoritatea Americana ce reglementeaza medicamentele si mancarea), iar concentratia pigmentilor are la baza doar minerale micronizate. Produsele adera foarte bine pe piele si nu se transfera pe haine si sunt antiinflamatoare si calmante pentru piele, datorita continutului de dioxidului de titanium si oxidului de zinc. Zincul detine, de asemenea, poprietati anti –microbiene si un ecran natural solar sensibil.

Din gama de machiaj fac parte:
- bazele pentru machiaj : pudre compacte - ABSENCE Oil Control Primer- SPF 15, pudra pulbere - Amazing Base Loose Powder Base SPF 20, Amazing Matte Loose Finish Powder, pudra cu aplicator incorporat BRUSH - ME MATTE, creme pentru camuflarea imperfectiunilor- DISSAPEAR TM CAMOUFLAGE , creme hidratante nuantatoare - DREAM TINT TM, baza lichida pentru machiaj LIQUID MINERALS ;
- produsele pentru buze precum creioane pentru conturul buzelor LIP CRAYON, balsam pentru buze LIP DRINK Petroleum - free Lip Balm SPF 15, lacuri pentru buze long lasting LIP FIXATION.

Jane Iredale

Jane Iredale si-a extins linia de machiaj care include astazi produse ce o plaseaza in top-ul liniilor de make-up din intreaga lume, dar ramane fidela conceptului sau de origine - un machiaj ce imbunatateste sanatatea tenului. Datorita proprietatilor benefice asupra tenului, produsele Jane Iredale sunt prezente in SPA-uri si clinici medicale din intreaga lume, iar acum si noul magazin Madison - absolute beauty de pe Calea Dorobanti 152.

Inainte de a-si crea propria sa companie in 1994, Jane Iredale a lucrat in domeniul filmului, teatrului si al televiziunii unde a putut observa cum diversele sensibilitati ale tenului pot ameninta o cariera si chiar distruge increderea in sine. A lucrat ca director de casting cu manechine ca Lauren Hutton, Jacqueline Smith si Cybil Shepherd, apoi in film si televiziune alaturi de actrite ca Susan Sarandon, Glenn Close si Sarah Jessica Parker. Pentru cariera actritelor si vedetelor TV un ten curat si luminos este mai mult decat o necesitate, iar de aici Jane s-a inspirat pentru a crea o linie de make-up care sa contribuie la pastrarea sanatatii tenului facand astfel viata femeilor mai usoara si mai frumoasa. Jane Iredale a inceput totul de la credoul "cel mai frumos machiaj pe care-l poti purta este un ten sanatos".

 

 


fashion beauty make-up minerale machiaj linie Madison Jane Iredale magazin absolute beauty minerale micronizate minerale cosmetice minerale dermatologi vedete tv actrite Lauren Hutton Jacqueline Smith Cybil Shepherd Susan Sarandon Glenn C
 


« Articol precedent: Lana del Rey, noua imagine H&M? Articol urmator: Moda romaneasca pentru a patra oara consecutiv la Berlin »