F&BNews Mila Kunis pentru Dior Mila pentru Dior

Actrita Mila Kunis a explicat de ce si-a dorit sa colaboreze cu casa Dior pentru a doua oara, de data aceasta pentru colectia de genti toamna/iarna 2012/2013. "Ceea ce m-a atras la casa Dior a fost, cred, ideea de a lua parte la scrierea istoriei de catre un brand care este atat de cautat. Sunt foarte constanti in ceea ce priveste designul: daca vezi o rochie Dior, o recunosti instant. Este un brand clasic, elegant si frumos" a declarat actrita pentru vogue.co.uk.

Campania a fost fotografiata de catre Mario Sorrenti, iar stylingul l-a asigurat Carine Roitfeld. "Mario este unul dintre cei mai buni fotografi cu care am avut placerea sa lucrez. El reuseste sa surpinda momentele frumoase. Este extraordinar" a mai spus Mila Kunis.

 

 


fashion beauty moda dior mila kunis genti rochie dior clasic brand elegant colectie de genti campanie mario sorrenti fotografi
 


« Articol precedent: Penelope Cruz si Kristian Schuller protagonistii renumitului Campari Calendar 2013 Articol urmator: Moda italiana in declin »