F&BNews Vittorio Missoni si sotia sa Maurizia Castiglioni Missoni: disparuti in paradis!

Geanta de voiaj a lui Vittorio Missoni, directorul de moda Missoni, a fost gasita pe insula Bonaire, in regiunea Caraibelor din Netherland Antilles, intre Los Roques si Curacao. Pe geanta apare scris numele lui Missoni.

Zvonurile disparittiei au fost confirmate de catre un reprezentant al familiei. Avionul in care se aflau Vittorio Missoni si sotia sa Maurizia Castiglioni, impreuna cu alti cinci pasageri a disparut pe data de 4 ianuarie 2013. Familia Missoni depune toate eforturile pentru a continua ancheta. Fratele lui Vittorio, Luca Missoni va pleca luna aceasta in Caracas, unde autoritatile locale fac cercetari in largul marii cu ajutorul unui submarin, cu care cauta ramasitele avionului despre care se presupune ca s-ar fi prabusit. Unele probe sugereaza ca Vittorio si sotia sa, care isi petreceau vacanta in Los Roques, ar putea fi victimele unei rapiri, tocmai de aceea familia Missoni nu si-a pierdut inca speranta ca ii vor gasi pe cei doi teferi si nevatamati. Intre timp, autoritatile au gasit geanta lui Vittorio Missoni, pe insula Bonaire, aflata intre Los Roques si Curacao.

Coincidenta sau nu, campania M Missoni de primavara-vara 2013 face puternice referiri la decorul unei tari tropicale. Fotografiata in insula Gran Canaria, de catre Vivian Sassen, campania care are in centrul atentiei modelul Asia Piwka si-a propus sa surprinda spriritul brand-ului care este deopotriva „grafic si sensibil”, fresh si colorat.

M Missoni are un stil unic si distinct, versatil si purtativ, motiv pentru care si-a pastrat popularitatea in timp. Imprimeurile inconfundabile te duc cu gandul la anii 50. Inspirate din garderoba studentelor de la Universitatile Americane, piesele vestimentare sunt reinterpretate capatand un twist contemporan. Mix-ul de culori si de „pattern-uri” este ultra-feminin si senzual, cu o nota de eleganta aparte. Figuri geometrice, motive abstracte inspirate din natura, arhitectura si diferite culturi exprima libertatea si non-conformismul. Paleta de culori bogata contine nuante de verde mar, rosu, alb, albastru marin, galben si roz zmeura. „Let’s fun your spring this year!” este motto-ul M Missoni pentru colectia de primavara-vara 2013 care este acum disponibila in magazinul Sport/Couture, situat la etajul 1 al Baneasa Shopping City.

 

 


fashion beauty fashion and beauty missoni avion
 


« Articol precedent: A inceput al doilea sezon al cursurilor de automachiaj Visio Automake-up Articol urmator: Hermes a avut incasari record »