F&BNews Campari eva green shot Mythology Mixology anunta Campari in 2015

Cea de-a 16 editie de colectie a iconicului Calendar Campari 2015 intitulat “Mythology Mixology” o are in prim plan pe uimitoarea actrita de origine franceza Eva Green. Campari dedica aceasta editie celebrarii istoriei plina de culoare a bauturii ce emana pasiune si povestilor celor mai iubite doisprezece cocktail-uri clasice, avand ca ingredient principal pasiunea. Fiecare luna este dedicata unui cocktail clasic si descrie in imagini frumoasele si prea putin cunoscutele anecdote, povesti si curiozitati din spatele fiecarei retete iconice.

12 pagini desprinse parca dintr-un vis prezinta imaginativ frumoasele si prea putin cunoscutele anecdote, povesti si curiozitati din spatele fiecarei retete iconice pe baza de Campari. De la clasicul cocktail Negroni, creat de insusi contele Camillo Negroni in 1919 , la contemporanul Campari Orange Passion Campari, un twist modern al clasicului Campari Orange, fiecare pagina a calendarului exploreaza si celebreaza retete care au trecut testul timpului si sunt inca adorate in lumea moderna de azi. Veti putea regasi intr-una dintre povesti crearea Americano in 1933, despre care se spune ca a fost denumit dupa Primo Carnera , primul italian care a castigat titlul la categoria grea box din New York ; Campari & Seltz , cea mai populara bautura din Bar Camparino , deschis de insusi Davide Campari. Barul a sarbatorit in anul 2015 100 de ani de existenta, iar acest cocktail simplu dar somptuos este inca la fel de popular ca atunci cand a fost deschis barul, in urma cu un secol.

Eroina iconicului calendar - Eva Green personifica natura clasica si eleganta a Campari in 13 tinute uimitoare create de designeri de top, intre care Vivienne Westwood, Versace, Alaia si Christian Louboutin. In spatele fotografiilor celei de-a 16-a editie a celui mai renumit calendar din lume este Julia Fullerton-Batten, un fotograf recunoscut la nivel mondial si totodata prima femeie fotograf care a stat in spatele aparatului de fotografiat pentru proiectul anual Campari. Calendarul Campari 2015, publicat in numai 9,999 copii, nu va fi vandut, insa va fi distribuit catre toti prietenii Campari in mediul international, confirmandu-si inca o data statutul de obiect de colectie.

 

 


Mythology Mixology Campari 2015 calendar campari eva green
 


« Articol precedent: Casa Frumoasa a aniversat 18 ani in industria de lux din Romania Articol urmator: Beau Monde are un nou redactor-sef »