F&BNews Noua colectie de bijuterii de lux RobertoJewellery si Wagner Arte Frumoase si Povesti

Roberto Jewellery si Wagner Arte Frumoase si Povesti au lansat o noua linie de bijuterii de lux din portelan: "Gradina cu Giuvaiere", intalnirea a doua branduri puternice, elegante si rafinate.

Casa de bijuterii Roberto Jewellery lanseaza pe piata romaneasca bijuteriile ce ofera fiecarui client eleganta si rafinament, insa forma anatomica a accesoriilor ofera confortul si lejeritatea purtarii oricarei bijuterii. Designul special conceput pentru plierea accesoriilor in viata fiecaruia spune de la sine povestea celor mai bine de 40 de ani de traditie a casei de bijuterii Roberto Jewellery. Calitatile micilor placeri ale vietii nu se opresc aici. Fiecare bijuterie este lucrata manual si personalizata in functie de identitatea fiecarui client. Bijuteriile Roberto Jewellery incanta prin designul spectaculos si materiale de calitate, prin simbolistica si piese exclusiviste, colectiile fiind lucrate din aur alb, galben si roz, cu pietre pretioase si diamante ce redau o varietate de stiluri si modele, de la delicat si clasic la extravagant si impunator.

Roberto Jewellery a cucerit piata bijuteriilor din Grecia,in 1970 prin designul unic, rafinamentul si calitatea superioara a materialelor utilizate. Confectionate manual in atelierele companiei, de maestrii bijutieri cu o experienta solida si cu o atentie deosebita pentru detaliu, piesele unicat, deosebit de valoroase, au fost purtate cu eleganta pe podiumurile de prezentare de vedete si fotomodele internationale precum Claudia Schiffer, Naomi Campbell si Laetitia Casta.

Atelierul de portelanuri pictate manual Wagner Arte Frumoase si Povesti lanseaza noua colectie de bijuterii "Gradina cu Giuvaiere", abordand un nou univers - cel al bijuteriei de lux. Noua colectie de bijuterii foloseste pictura miniaturala, executata pe portelan, care apoi este "inramata" in monturi de argint sau aur si pietre semipretioase precum safirul, smaraldul sau rubinul. Monturile sofisticate ce incadreaza elegant piesa din portelan, dupa un design semnat Ana Wagner, sunt in sine lucrari de arta. Ele dau o noua stralucire portelanului pictat manual, produsul binecunoscut al Casei Wagner.

Prin colectia de bijuterii "Gradina cu Giuvaiere", artista doreste o apropiere mai intima a creatiilor casei Wagner de public, printr-o formula a elegantei. Tablourile miniaturale din portelan cistiga o noua ipostaza. Innobilate cu argint, aur si cu stralucirea radianta a pietrelor devin podoabe, adevarate giuvaiere. Ideea este de “wearable art”. Aceasta idee a fost plastic formulata de marele pictor Andre Derain, care-si considera linia de bijuterii unicat drept “sculpturi portabile”. Descoperim in aceasta linie de bijuterii povesti spuse pe portelan cu gradini paradisiace si peisaje fantastice, armonizate ca ritm si proportii cu monturile fine de argint sau aur si cu cromatica rafinata a pietrelor.

Bijuteriile Wagner Arte Frumoase si Povesti deschid o noua viziune in lumea bijuteriei de lux prin design inedit si prin calitatea de inalt nivel a finisajului pieselor de podoaba. Nu in ultimul rand, ele sunt obiecte unicat si potenteaza calitatea principala a portelanului, aceea de a fi transmisibil din generatie in generatie

Ana Wagner este creatoarea marcii “Wagner Arte Frumoase si Povesti“ si co-proprietara manufacturii si magazinului Wagner din Bucuresti. Conduce o echipa de 5 artisti, absolventi de Arte Frumoase. Este absolventa a Academiei de Arte Plastice din Bucuresti si a urmat cursuri de specializare în domeniul gravurii si al picturii pe portelan în Budapesta si Barcelona, respectiv in Paris. A studiat în detaliu tehnica picturii pe portelan peste glazura la manufacturile de portelan de la Sevres si Limoges prin vizite repetate în muzeele si atelierele de creatie ale acestor faimosi producatori de portelan. Ana Wagner a avut expozitii personale si de grup atât în România cât si în orase ale Europei. In cateva din aceste evenimente, a colaborat sau a avut ca parteneri marci internationale de prestigiu.

Partenerii evenimentului: Cramele Rotenberg, Cofetaria Armand, Aqua Panna si San Pelegrino, Biscuit, Lush Romania, Beautik Haute Parfumerie, World Class.

 

 


fashion beauty fashionandbeauty.ro bijuterii de lux colectie bijuterii bijuterii gradina cu giuvaiere RobertoJewellery Wagner Arte Wagner Arte Frumoase si Povesti wagner lux
 


« Articol precedent: F&B Brief: Fondatorul Best Computers aduce brandul de lux Roberto Cavalli/ H&M va deschide la Sibiu al 17-lea magazin din Romania/ Burberry a stopat productia din China Articol urmator: Au aparut primele patru carti din seria "The Vogue on... Designers" »