F&BNews Prada made to order Pantofii Prada pot fi personalizati

Prada a lansat intre 20-22 martie un nou serviciu de personalizare a pantofilor, o oferta exclusiva, valabila in magazinul Prada din Paris, de pe Montaigne nr. 10. Colectia de pantofi Prada "made to order pumps" a pus la dispozitia clientilor 9 stiluri de personalizare a pantofilor, de la modele peep-toe la platforme cu cinci tipuri de tocuri. Pantofii Prada pot fi comandati din mai multe materiale ce includ: piele de caprioara, satin, piele de ied, piele lacuita, piele saffiano lacuita si imprimata, intr-o paleta de culori ce cuprinde culori puternice, pastel dar si tonuri neutre.

Dupa ce ai ales modelul, culoarea si materialul, Prada iti pune la dispozitie o noua solutie de personalizare prin alegerea culorii talpii in negru, bej sau bleu. Si toata experienta Prada nu se opreste numai la designul pantofilor ci cutia in care vor veni pantofii va avea aceeasi culoare cu pantofii, tocmai pentru a reflecta si respecta preferintele tale. Acum, pantofii Prada personalizati ar trebui sa ajunga la cele norocoase care au avut sansa sa isi comande o astfel de pereche si cu siguranta vor fi vedete pe retelele de socializare. Tu ce varianta de pantofi Prada preferi?

Pantofi Prada


Sursa: www.designboom.com
Foto: www.prada.com

 

 


pantofii prada pantofi prada pantofi prada personalizare design
 


« Articol precedent: Cielo Venezia 1270 aniverseaza 6 ani in Romania Articol urmator: Alexander Wang semneaza noua colectie capsula H&M »