F&BNews Play Design Fair Play Design Fair - upcycling si posibilitati infinite in design

Sambata si duminica 28 - 29 iunie, Institutul Francez si Chez Elvire din Bucuresti devin gazdele unui eveniment-concept in stil francez, Play Design Fair. Primul targ de reciclare inteligenta si design romanesc este un proiect al biroului de consultanta in imagine si stil Code Noir Style, singurul de acest gen din tara.
Targul se afla la prima sa editie de vara si va avea loc pe terasa Chez Elvire, Bulevardul Dacia, nr. 77.

Cu umor, curiozitate si viziune asupra tendintelor actuale si directiilor din moda si life-style, evenimentul pune lumina pe un trend international major: upcycling in designul contemporan.

Mai mult decat reciclare, vorbim despre creatie si reinventare plecand de la un obiect/material ce a trait. Upcyclingul este o atitudine si un stil de viata, unde frumosul prinde un nou sens, forme si idei.

Timp de doua zile, Play Design Fair va propune o perspectiva noua asupra modei si a designului printr-o abordare proaspata, proiectii video fashion, moda, bijuterii si accesorii de designer, conferinte, sesiuni lejere de networking si… un strop de je ne sais quoi tipic parizian.

A vous, Mesdames et Monsieurs !

Play Design Fair este realizat datorita colaborarii cu Chez Elvire si Institutul Francez, sponsorilor: Musette, Air Serbia si partenerilor media: Marie Claire, RFI, Placerile lui Noe,Igloo, Iquads, Sapteseri.ro, Fashionand Beauty.ro, 121.ro, Metropotam.ro, Dialog Textil, Getlokal, Orasul meu, Ro Events, Veioza Arte, ArtWe, Stefan Trifan si Retropolitan.

 

 


Play Design Fair eveniment stil francez fair targ de reciclare design romanesc stil
 


« Articol precedent: Tommy Hilfiger celebreaza London Collections: MEN primavara 2015 Articol urmator: Lady Velvet Atelier iti ofera consiliere personalizata »