F&BNews Porsche Design Tower Porsche Design construieste apartamente drive-in pentru miliardari

Pe litoralul Sunny Ilsles Beach din Miami se afla in constructie - Porsche Design Tower - o cladire de apartamente realizata de Porche Design pentru cei mai bogati oameni din lume. Ceea ce este inedit la aceasta constructie de 60 de etaje este faptul ca va include si trei lifturi de automobile pentru a transporta masinile in "sky garages", in fiecare din cele 132 de apartamente.

22 de miliardari au cumparat deja proprietati in cladire, conform The Atlantic Cities. Despre Porsche Design Tower, Juergen Gessler, CEO Porche Design spune: "Proiectul presupune calitate la superlativ si ingenuozitate, lucruri sinonime cu stilul iconic al Porche Design. Cumparatorii inteleg valoarea fara precedent a proprietatilor".

Constructia de 198 de metri inaltime a inceput in aprilie 2013 si va fi gata pana in 2016. In functie de marimea lor, proprietatile vor avea 2 sau 4 garaje in apartament, vizibile chiar din casa, datorita peretilor transparenti, dar vor fi dotate si cu: Spa, sala de cinema, sala de jocuri si sala de pertreceri. In plus, locuintele vor avea spatii pe doua niveluri, cu privelisti spectaculoase catre mare, cu piscine private, bucatarii exterioare si balcoane spatioase. Preturile unui penthouse variaza intre 4,8 milioane de dolari si 32,5 milioane de dolari. Pana in prezent s-au vandut apartamente in valoare de 535 milioane de dolari, ceea ce reprezinta doua treimi din valoarea totala a proiectului.

Sursa: www.dezeen.com

 

 


Porsche Design Porsche Design Tower cei mai bogati miliardari design fashionandbeauty
 


« Articol precedent: PATZAIKIN 2014 in dubla lansare in Romania Articol urmator: S-a deschis noul showroom Adelina Ivan »