F&BNews Primul show Dior Homme in China Primul show Dior Homme in China

Brandul de lux Dior Homme a organizat saptamna trecuta prima prezentare de moda a brandului in China, la Museum of the Central Academy of Fine Art din Beijing, ca parte a planului de extindere global. Show-ul Dior Homme a celebrat redeschiderea magazinului Dior Seasons Place.

Ca parte a strategiei de extindere, Dior a prezentat in China mai multe show-uri de moda, a inclus aceasta tara in proiectul "Globetrotting promotional projects" si s-a concentrat pe imbunatatirea celor 18 magazine Dior existente in acest moment in China. Primul show Dior Homme in China a prezentat colectia pret-a-porter de toamna-iarna 2013/2014, prezentata recent in Paris. Conform revistei online Senatus, colectia a inclus si cateva modele care nu au fost prezente la show-ul din Paris, cateva piese ce au scos in evidenta incercarea Dior de a se adapta pietei din China.

Kris Van Assche, Directorul de Creatie de la Dior Homme a participat la evenimentul Dior din Beijing, la care au participat actori si cantareti faimosi in China precum Huang Xiaoming, Deng Chao, Tong Dawei, Han Geng, Stanley Huang and Li Dongxue, actorul din Taiwan Jik-Wai Fan, toti, imbracati in piese Dior Homme. Petrecerea dupa show-ul Dior Homme a culminat cu reprezentatia trupei Hurts, invitata de Kris Van Assche.

Dior Homme in Beijing - Hurts si Kris Van Assche

Dior Show in Beijing - actorul Deng Chao

Dior Show in Beijing - actorul Huang Xiaoming

Sursa: www.chinadaily.com.cn

 

 


show Dior Homme Dior Homme China brand de lux Kris Van Assche Dior Homme fashion moda
 


« Articol precedent: Gucci de portelan? Articol urmator: F&B Brief - Jean Paul Gaultier va crea rochia prezentatoarei finalei Eurovision 2013 | Din constructii la moda: un antreprenor din Brasov face 700.000 de euro din haine »