F&BNews Rihanna va semna o colectie pentru River Island Rihanna va semna o colectie pentru River Island

Rihanna a confirmat ca va realiza o colectie-capsula pentru brandul britanic River Island. Aceasta va fi disponibila in magazinele fizice si cele online in primavara lui 2013.

Publicatiile internationale au speculat colaborarea dintre starul international si brandul mass-market britanic dupa ce, la inceputul anului, vedeta a publicat pe contul sau de Twitter o fotografie realizata in sediul central al River Island.

Confirmarea a venit din partea vedetei, care a declarat ca si-a dorit dintotdeauna sa realizeze o colectie proprie. “River Island e partenerul perfect pentru o astfel de colaborare, mai ales ca e vorba de un business de familie, si britanic, pe deasupra. Londra mi se pare o sursa buna de inspiratie si River Island e cunoscut pentru designul jucaus al hainelor.” a declarat aceasta.

Reprezentantii brandului britanic au declarat ca designul colectiei-capsula ii va apartine in intregime Rihannei, rolul River Island fiind de a-i oferi toate mijloacele si experienta necesara pentru a realiza produse de calitate.

Foto: IBL/Rex Features

 

 


fashion beauty moda Rihanna River Island magazine online vedeta twitter colectie britanic brand
 


« Articol precedent: F&B Brief: Haute Couture-ul renaste/ Puma lanseaza colectia Wilderness / Louis Vuitton Jewelry va avea propria casa Articol urmator: Book Cover Tee »