F&BNews lansare INGLOT S-a deschis magazinul INGLOT Cosmetics

Vineri, 24 aprilie 2014, s-a deschis oficial magazinul INGLOT Cosmetics in incinta Baneasa Shopping City. La eveniment au participat personalitati si vedete din showbiz si televiziune, make-up artisti, fotografi si profesionisti din industria cosmetica, reviste glossy si blog-eri de beauty. Printre invitati au participat: Xonia, Andreea Tonciu, Florin Grozea, Julie Mayaya, Ovidiu Danci, Alexandru Abagiu.

Inaugurarea magazinului INGLOT Cosmetics a fost deschisa de actorul Ovidiu Danci intr-un stil stand-up comedy, iar produsele INGLOT au fost prezentate de Marius Lupu, make-up artist cu numeroase participari la evenimente internationale.

Marinela Mirea, general manager al INGLOT Cosmetics Romania si Austria a declarat: “Cu toate ca a fost prima zi, iar incepand cu ora 18 magazinul a fost rezervat doar pentru eveniment, am avut vanzari semnificative. Suntem incantati de numarul mare de invitati care au participant la lansarea magazinului, le multumim ca au venit, ne bucuram de succesul evenimentului si ne straduim sa multumim toate clientele noastre in cautarea frumosului.”

 

 


INGLOT Cosmetics inglot magazin cosmetica marius lupu make-up artist glossy
 


« Articol precedent: Gaia Awards 2014 Articol urmator: Dolce&Gabbana sunt vinovati de evaziune fiscala »