F&BNews EL PATIO S-a lansat EL PATIO – terasa linistita din inima agitatului oras

Miercuri, 15 iulie, a avut loc evenimentul de lansare al Terasei EL PATIO by Atelierele ILBAH, situata pe Strada Romulus, nr. 4. Este un concept nou, ce reinventeaza locul obisnuit de petrecere a timpului liber. Desi este situata in inima Capitalei, Terasa EL PATIO ofera un spatiu diferit si cochet, departe de agitatia urbana. Atmosfera este una cu totul deosebita. Este locul potrivit unde sa iti reincarci bateriile dupa o zi extenuanta sau sa petreci momente frumoase alaturi de prieteni. Iar cum vara este torida, barmanii se ocupa sa prepare cele mai savuroase bauturi.

Atmosfera petrecerii a fost una degajata, plina de voie buna si umor. Invitatii au socializat si au interactionat, avand parte de momente de calitate, departe de problemele cotidiene. Au servit cele mai interesante si colorate cocktail-uri si s-au racorit cu cele mai reci bauturi, menite sa aduca racoare intr-o dupa-amiaza calduroasa de iulie. De asemenea, cei prezenti s-au delectat cu cei mai buni burgeri din oras, preparati de echipa URBAN BURGER.

Iar dupa o masa delicioasa, a urmat distractia, evident. Momentele amuzante au fost prezente intr-un show de stand-up comedy de zile mari, marca NATANTICU. Timp de o ora, artistul s-a ocupat ca atmosfera petrecerii sa devina cat mai destinsa si cei prezenti sa aiba permanent zambetul pe buze. Iar acest lucru i-a reusit, datorita umorului ce il caracterizeaza. Voia buna a fost la ea acasa, iar invitatii s-au simtit extraordinar.

A fost o seara minunata, petrecuta intr-un spatiu decorat inedit, unde invitatii s-au bucurat de momente frumoase si relaxante, tipice conceptului EL PATIO. Cum vara nu s-a terminat, tot aici se vor derula cele mai diverse evenimente, gandite sa schimbe stari de spirit si sa ofere buna dispozitie. Parteneri media: Acasa.ro, Povestea Casei, Bigcitylife, Instaglam, Metropotam, Revista Atelierul, Bussiness Woman, Fetelestiu, Fashionandbeauty.ro, Radar de Media, Ele.ro.

Partenerii ai evenimentului: Urban Burgers, Domeniile Samburesti, Natanticu.
Atelierele ILBAH | CENTRU DE FORMARE PROFESIONALA – CURSURI DE CALIFICARE SI PERFECTIONARE
www.ateliereleilbah.ro

 

 


EL PATIO terasa atelierele ilbah stand-up comedy
 


« Articol precedent: Douglas relanseaza gama Douglas Men si adauga trei noi produse Articol urmator: Un nou concurs lansat de Atelierele ILBAH - Young Designers on stage 2015 »