F&BNews Giorgio Armani Code Ice S-a lansat noul parfum Giorgio Armani Code Ice

Saptamana trecuta, Giorgio Armani si parfumeriile Douglas au lansat in avanpremiera in Romania, noua semnatura masculina Code - GIORGIO ARMANI CODE ICE.

Noul parfum Giorgio Armani Code Ice imbina adrenalina si intensitatea intr-o explozie de prospetime magnetizanta. Notele acidulate de citrice sunt asociate unor mirodenii glasate, care se contureaza apoi in note lemnoase puternice. Lamaia, salvia si boabele de tonka fuzioneaza pentru a sublinia cu delicatete o aroma revitalizanta de menta piperata. In plus, Code Ice raspandeste o aroma senzuala si captivanta semnata Alberto Morillas, Maitre Parfumeur la Firmenich.

Giorgio Armani Code Ice propune o noua varianta a seductiei pentru barbatul care renunta la smoking pentru un costum lejer, gri sau pentru un simplu tricou. Pentru prima data intr-o campanie de comunicare, Giorgio Armani alege sa colaboreze cu un star Hollywood-ian - Chris Pine. Imaginea Giorgio Armani Code Ice dezvaluie un barbat sarmant, al carui secret, parfumul, ii asigura cea mai eleganta prezenta masculina, imbinata cu un strop de glamour Hollywood-ian, un seducator atemporal.


Pentru Giorgio Armani propriul “cod” reprezinta alegerea rafinamentului, a elegantei si a simplitatii. Code Men. Un barbat cu o alura impecabila, o personalitate puternica, plina de magnetism care atrage atentia celor din jur. Datorita increderii si elegantei sale seduce prin prezenta si carisma, lasand in urma sa o aroma senzuala... Un parfum de neuitat. Armani Code simbolizeaza viziunea unui parfum clasic, readaptat. Este un parfum ce pare sa fi existat dintotdeauna, fara a se asemana nici unui altul pana in acest moment. Reia astfel codurile parfumeriei traditionale masculine, cu un contrast semnat Giorgio Armani: note lemnoase orientale amestecate cu arome de boabe de tonka, tutun blond si lemn de Gaiac.

Parfumul Giorgio Armani Code Ice va fi disponibil in variantele:
- Armani Code Ice EDT 50 ml: 275 lei
- Armani Code Ice EDT 75 ml: 333 lei

Daca Douglas e prezent cu peste 1200 de parfumerii in 18 tari, in Romania a fost prezent inca din anul 2007, numarand 15 magazine in Bucuresti, Baia Mare, Cluj Napoca, Craiova, Constanta, Iasi, Oradea, Ploiesti, Sibiu, Timisoara, Targu Mures.

 

 


armani giorgio armani Giorgio Armani Code Ice parfum parfumerie Chris Pine Alberto Morillas armani code
 


« Articol precedent: Dolce&Gabbana sunt vinovati de evaziune fiscala Articol urmator: Special Night Out 3 la Zenya Atelier »