F&BNews SEBASTIAN Professional SEBASTIAN PROFESSIONAL un an de hairstyling in Romania

La un an in Romania Sebastian Professional sarbatoreste viitorul in hairstyling. Curajul de a crea fara oprelisti. Liber si neconditionat. Sprijina cautarea continua a ineditului. Crede in diversitate si original, deoarece personalitatile sunt prea colorate pentru a fi cuprinse intr-un singur look.

La un an de existenta in Romania, Sebastian Professional si-a sarbatorit in mod original existenta la Penthouse Gallery. Printr-o expozitie de coafuri realizate in lut de catre hairstilisti si vegheate indeaproape de sculptorul Darie Dup. Sebastian inseamna o lume intr-o continua cautare a ineditului, o lume a hair-fashionului fara limite in care privim dincolo de comun.


Pentru ca Sebastian inseamna arta. Arta creatiei in coafura. Cu ajutorul Sebastian Professional, stilistul isi exploateaza potentialul unic. Se redescopera intr-o lumina noua, intr-un nou context de lucru unde principalul instrument este imaginatia. Astfel, dincolo de orice norma poate crea lucruri noi pentru ochi. Ceva ce nu s-a mai vazut. Produsele Sebastian sunt instrumente ideale pentru stilistii curajosi si deschisi in permanenta spre inovare. Portofoliul include un numar de 50 de produse reunite in patru linii. Gama Flow are caracteristici polivalente. Ofera simultan styling extrem de usor, subtil, cu miscare, dar si ingrijire hidratanta. Foundation este linia destinata exclusiv ingrijirii, in timp ce Flaunt si Form se adreseaza texturii, formei si finisarii coafurii.

Foto: Silviu Covaci

 

 


fashion beauty fashion and beauty sebastian professional hairstyling stilist coafura par produse look
 


« Articol precedent: Penelope Cruz spune adio superstitiilor in Calendarul Campari 2013 Articol urmator: O dupa-amiaza de noiembrie in stilul Isabel Marant »